La doar două ore după ce a născut, nu a mai rezistat tentației! A făcut sex cu iubitul ei, chiar pe patul de spital: „M-am simțit specială”


Debbie a făcut sex la două ore după ce a născut-o pe fiica ei. S-a întâmplat pe patul de spital și a făcut-o să se simtă specială.


In articol:

 

Debbie Hodge, în vârstă de 44 de ani, este mamă a patru copii, cel mai mic dintre ei fiind adus în urmă cu patru ani. Ea a povestit că după fiecare dintre primele trei sarcini, ea și soțul ei și-au reluat activitatea sexuală la o zi distanță. În schimb, după ce a născut pentru a patra oară, ea și partenerul ei au făcut sex la doar două ore distanță, chiar pe patul de spital.

Citeste si: Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”

Declarația femeii care a făcut sex imediat după ce a născut

„În timp ce Amelia stătea în pătuțul ei, eu și soțul meu stăteam îmbrățișați în pat. Înainte să ne dăm seama ce se întâmplă, făceam deja sex. Ne simțeam extrem de apropiați unul de celălalt. Nu m-am simți sexy, dar m-am simțit specială.

S-a terminat atât de repede încât nu-mi amintesc să fi simți vreo durere. Nu îmi venea să cred că tocmai făcusem asta, așa că am pus-o pe seama medicamentelor sub influența cărora eram”, a explicat Debbie Hodge, conform The Sun.

„Ca femeie, însărcinată sau nu, mă simt bine în piele mea. Îmi place să fac sex și după fiecare dintre primele trei sarcini am făcut sex a doua zi”, a mai povestit ea.

Din păcate, la doar câteva luni după ce bebelușul s-a născut, în ciuda vieții sexuale foarte active, Debbie și iubitul ei s-au despărțit. Acum, la aproape patru ani de la despărțirea, ea este din nou pregătită să fie într-o relație.


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Cele 5 zodii greu de iubit

Horoscop COMPLET APRILIE 2019. Sănătate, iubire și belșug pentru zodiile care și-au început anul cu dificultăți

Horoscop zilnic marți, 9 martie 2021! Află ce zodie poate ieși dintr-o afacere, relație de cuplu sau colaborare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri