Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”


Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a avut un moment greu în fața telespectatorilor. A aflat că o persoană cunoscută a murit.

 

Gabriela Cristea a aflat o veste cutremurătoare! Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii pe care ea o moderează. Sunt clipe greu de digerat, pentru că unul dintre concurenții care făcea parte din emisiune a trecut în neființă. Anunțul a fost spus chiar de doamna Elena de la emisiune.

„Am vorbit azi-dimineață cu el și mi-a zis să vin neapărat la spital, dar am ajuns târziu, la 7, fiica lui a fost acolo și a văzut când a murit, eu nu am apucat să văd. În orice caz, atât i-a fost, e foarte greu”, a spus doamna Elena.

În acel moment, Gabriela Cristea a început să plângă în emisiune, aflând că domnul Nicu a murit.

Citeste si: La doar două ore după ce a născut, nu a mai rezistat tentației! A făcut sex cu iubitul ei, chiar pe patul de spital: „M-am simțit specială”

Gabriela Cristea, de două ori mămică!

Gabriela Cristea trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, de când este mama micuței Iris. Însă această fericire vine și cu niște momente grele din cauza faptului că trebuie să se trezească permanent ca să fie alături de micuță, iar oboseala începe să își spună cuvântul.

Vedeta a vorbit despre primele alături de fetița sa:

Cu căpuțul mai greu, dar în rest e ok...din cauza oboselii suntem super stresați, dar o să ne treacă. Totul a mers foarte bine, a fost mai bine decât la prima operație, m-am simțit mai bine și am fost mai veselă și mai conștientă în timpul operației. 

Echipa de medici a fost foarte veselă, toată lumea se distra. M-am simțit foarte bine și după operație, m-am refăcut foarte repede. A venit cineva la mine seara la spital și eu eram pe pat și mi-a zis știi cum arăți? De parcă ai venit acum de la spa” a spus Gabriela Cristea în cadrul unui interviu TV.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Prognoza meteo: Ce anunţă meteorologii după data de 25 ianuarie. Lovesc ninsorile!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri