Karmen Minune, client fidel la psiholog! „S-a terminat viața...”


Karmen Simionesu a mărturisit că este client fidel la psiholog, acolo unde merge constant, pentru a-și discuta temerile și problemele.


In articol:

Karmen Simionescu este client fidel la psiholog! Faimoasa brunetă este o celebritate extrem de onestă, și nu rare sunt momentele în care își împărtășește gândurile și experiețele cu internauții. Totodată, este evident că fiica celebrului Adrian Minune este extrem de matură și înțeleaptă pentru vârsta sa, așa că a decis să le ofere fanilor ei și o mică lecție de viață, în speranța că aceștia vor devei mai buni.

Citeste si: Karmen Minune, clipe de panică! A ajuns cu fetița la spital: „Ne-am făcut testele de Covid-19”

Karmen-minune-psiholog
Karmen-minune-psiholog

Extrem de activă în mediul online, Karmen a decis să le povestească internauților câte ceva despre experiențele sale și a considerat de bun augur să le mărturisească un secret extrem de bine ascuns din viața sa. Se pare că frumoasa cântăreață merge la psiholog și nu se sfiește să discute liber despre asta.

Karmen Simionescu, client fidel la psiholog!

”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. E foarte important să știi să își controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici, nebunii și filme în cap,” a spus Karmen Simionescu, pe rețelele de socializare.

Karmen-minune-psiholog
Karmen-minune-psiholog

Citeste si: Karmen, anunț plin de emoție despre fiica sa: „Te-am iubit din prima secundă”. S-a întâmpla la scurt timp după ce a ajuns la spital cu fiica sa

De altfel, Karmen a explicat și că unul din motivele pentru care merge la psiholog este chiar fetița sa. Și nu, între cele două nu s-a întâmplat nimic, dar bruneta își dorește să îi ofere fiicei sale cele mai frumoase învățături!

”Devenind mamă mi-am dat seama că e foarte important să știi ce dai mai departe.Și aici mă refer la comportament, la învățături, la tot ce face o mamă. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci.

Karmen-minune-psiholog
Karmen-minune-psiholog

Dacă ți-ai răspuns cert la întrebarea ”ce fac eu pentru sufletul meu”, foarte bine, ești pe drumul cel bun, dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu, ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață. Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și gata, s-a terminat viața. Și atunci, când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri.

Eu pentru sufletul meu mă rog și merg la psiholog. În concluzie, mersul la psiholog nu este o problemă,” a mai scris Karmen, pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Karmen, fiica lui Adrian Minune, a trecut prin momente cumplite la naștere. Nu a putut nici măcar să discute despre asta


Abonează-te pe

Citește și:

Karmen Minune, clipe de panică! A ajuns cu fetița la spital: „Ne-am făcut testele de Covid-19”

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a trecut prin momente cumplite la naștere. Nu a putut nici măcar să discute despre asta

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

Karmen Minune s-a căsătorit în secret

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

DESCOPERĂ: Casa de modă YVES SAINT LAURENT. Povestea designerului care a revoluționat istoria modei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri