Karmen, fiica lui Adrian Minune, a trecut prin momente cumplite la naștere. Nu a putut nici măcar să discute despre asta


Karmen, fiica lui Adrian Minune a trecut prin momente cumplite, când a născut-o pe fiica ei, Sofia. Aceasta a întâmpinat probleme foarte mari.


In articol:

Fiica lui Adrian Minune, Carmen Simionescu, a trecut printr-un adevărat calvar la nașterea micuței sale, frumoasa Sofia. Cunoscută drept Karmen, fiica celebrului manelist are o fetiță extraordinară, în vârstă de doar 8 luni, însă se pare că ziua în care aceasta a venit pe lume, nu a fost deloc ușoară pentru mămica ei.

Citeste si: Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

„În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații.

karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune

Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații. Am fost foarte relaxată. Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană, dar am trecut ușor peste. Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul… În timpul ăsta am fost super ok, asistentele vorbeau cu mine, le-am cântat, a fost foarte bine.

Și a ieșit fetița. Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. A fost cel mai emoționant lucru din lume. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie și că pot face absolut orice. Nu există cuvinte să povestești așa ceva. Am pupat-o pe ambii obraji și i-am zis să facă gropițe. Totul a durat 10 minute,”  a mărturisit Karmen, fiica lui Adrian Minune, pe contul său de Instagram.

Carmen Simionescu a avut probleme grave în sala de naștere

Deși nașterea în sine a decurs bine, Karmen a povestit că pentru ea, chinul a început după ce și-a adus fetița pe lume. Artista a întâmpinat probleme când a venit momentul ca medicii să o coasă ,și deși familia sa s-a speriat foarte tare, aceasta a trecut  cu bine și peste această întâmplare.

Citeste si: Karmen, fiica lui Adi Minune, închisă în casă de teama coronavirusului! Ce mesaj a transmis fanilor

„Mai mult a durat să mă curețe, să mă coasă. O sa vă zic un incident urât. Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente ‘Nu așa, coase încă o dată. Nu așa. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față,” a mai dezvăluit artista.

„Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea!

karmen, carmen simionescu, fiica lui adrian minune, probleme la naștere, karmen minune

După ce a fost cusută, au apărut adevăratele probleme întâmpinate de Karmen. Aceasta a menționat că momentul respectiv a fost cel mai groaznic din viața sa și că o durea atât de tare, încât simțea că va ceda fizic. Calmantul care i s-a administrat lui Karmen, fiica lui Adrian Minune, nu și-a făcut efectul, iar durerile au acaparat-o rapid pe solistă.

„Eram sub anestezie și vorbeam aiurea. Am ajuns la reanimare. I-au lăsat pe ai mei să vină pe rând. Eram cu machiajul întins că plânsesem, dar eram ok. Arătam foarte bine la față, așa mi-au zis ei. După ce ajungi la reanimare începe să se ducă efectul anesteziei. Se face calmant. Pentru că stăteam pe telefon, pentru că mâna era îndoită, calmantul nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”, a mai spus Carmen Simionescu.

Citeste si: Carmen, fiica lui Adrian Minune, a slăbit în timp record după naştere! Nu a avut niciodată silueta asta! E de nerecunoscut!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri