Kanal D – „Mesagerul Binelui”, distinctie primita in cadrul Galei Recunostintei, organizata de SOS Satele Copiilor


Silvia Ionita, prezentatoarea principalului jurnal de stiri Kanal D a primit distinctia "Mesagerul Binelui" oferita Kanal D de SOS Satele Copiilor.


In articol:

Silvia Ionita, prezentatoarea principalului jurnal de stiri Kanal D, a urcat pe scena joi, 21 februarie, pentru a ridica distinctia "Mesagerul Binelui" oferita Kanal D de SOS Satele Copiilor, in cadrul primei editii a Galei Recunostintei, pentru campania „Donator de viitor", derulata in 2019, un demers emotionant, in sprijinul copiilor aflati in dificultate, dar si al familiilor acestora.

Citeste si: Kerem Alıșık, din „Ma numesc Zuleyha”- ”Am avut de infruntat multe prejudecati”

Silvia Ioniță militează pentru bunăstarea copiilor care nu au avut șansa la o viață mai bună

"S untem fericiti ca putem oferi copiilor incercati de viata, de la varste fragede, un viitor. Emotia mea este cu atat mai mare cu cat am fost in SOS Satele Copiilor si am vazut cu cata dragoste sunt crescuti, indrumati si sprijiniti copiii de catre mamele SOS.

Cu totii ne putem implica in destinul acestor micuti aflati in dificultate pentru a le da sansa la o viata implinita", a declarat indragita prezentatoare.

            

„Mesagerul Binelui”, distinctie primita in cadrul Galei Recunostintei
„Mesagerul Binelui”, distinctie primita in cadrul Galei Recunostintei

In cadrul galei au fost evidentiate importante companii, dar si oameni simpli care se implica activ in bunastarea copiiilor aflati in ingrijire in SOS Satele Copiilor din intreaga tara.

Campania „Donator de viitor", derulata de Stirile Kanal D si SOS Satele Copiilor Romania, a reprezentat un demers emotionant, venit in sprijinul copiilor aflati in dificultate, dar si al familiilor acestora.

Citeste si: Știrile Kanal D pot fi urmărite LIVE și pe pagina de Facebook

In satele SOS, copiii, preluati din situatii dificile, isi traiesc firesc copilaria, alaturi de mamele SOS si de fratii „sociali” si bilogici. Pe langa asigurarea locuintei si a hranei, copiii primesc educatia potrivita varstei lor si sprijin permanent. Echipa Stirilor Kanal D a vizitat cele trei sate SOS din Bucuresti, Cisnadie si Hemeius, precum si una dintre comunitatile vulnerabile din programele SOS, realizand o serie de reportaje impresionante, difuzate in cadrul Stirilor Kanal D. 

„Mesagerul Binelui”, distinctie primita in cadrul Galei Recunostintei
„Mesagerul Binelui”, distinctie primita in cadrul Galei Recunostintei

Cu un singur SMS, la  8844, cu textul  MAMA, oamenii cu inima mare pot dona in continuare  2 Euro,   lunar, devenind ajutorul constant al copiilor, pentru ca acestia sa aiba sansa la o viata implinita. De asemenea, pot dona  4 Euro, lunar, trimitand SMS la  8864, cu textul  MAMA

Mai multe detalii despre activitatile SOS Satele Copiilor si detalii despre modalitatile in care doritorii pot ajuta copiii aflati in situatii de risc, puteti afla accesand pagina https://www.sos-satelecopiilor.ro/

Kanal D s-a implicat in permanenta in viata comunitatii si a devenit un promotor al actiunilor ce sustin categorii sociale vulnerabile, dar si domenii de activitate complexe, cu impact major in viata cetateanului, precum educatia si sanatatea.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, premiat la Gala “Financial Intelligence- Hall of Fame”, pentru Performanta in managementul media


Abonează-te pe

Citește și:

Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, premiat la Gala “Financial Intelligence - Hall of Fame”, pentru Performanta in managementul media

Clara Bomboe, Director de programe Kanal D, premiata la „Gala Femeilor care daruiesc sanatate”

Cosmin Cernat, premiat la Gala Celebrity Awards – Barbati de succes

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Studiu: Persoanele care beau cafea au un risc cu 50% mai mic de a muri din cauza unei boli cronice de ficat.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri