Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, premiat la Gala “Financial Intelligence - Hall of Fame”, pentru Performanta in managementul media


Aseara, in cadrul Galei “Financial Intelligence - Hall of Fame 2019”, Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost premiat pentru Performanta in managementul media.

Gala a adunat personalitati, reprezentanti ai unor companii din diverse domenii de activitate, care s-au remarcat prin rezultate exceptionale si care au contribuit in mod semnificativ la dezvoltatea economiei romanesti in 2019.

La eveniment au fost prezente si vedete ale statiei si persoane din managementul Kanal D. Premiul a fost ridicat de Clara Bomboe, Director de programe Kanal D.  Seara de Gala a fost presarata cu surprize artistice, menite sa incante audienta. 

Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase si printr-o crestere constanta, de la an la an. In 2019, in primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi in audiente, pe targetul National, in Prime Time 20:00-24:00.

Kanal D propune publicului un mix reusit de continut TV, Radio si online, prin programele difuzate de Kanal D, emisiunile Radio Impuls si divizia online, reprezentata de kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro si radioimpuls.ro.

Explicatii foto:

Foto 1 - Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D

Foto 2 - Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D

Foto 3 – de la stanga la dreapta - Ancuta Carolina Stanciu, Redactor Sef Financial Intelligence; Mihaela Manole, PR Manager Kanal D; Clara Bomboe, Director de programe Kanal D; Raluca Badulescu, vedeta Kanal D; George Vasile, PR Coordinator Kanal D; Ilcnur Agop, Content Production Manager Kanal D; Tina Anitoaie, Owner PR KIT


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop Joi, 30 ianuarie! Gemenii dau de necaz, iar racii sunt manipulaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri