Jador, surprins cu Ella de la Puterea dragostei în oraș! Ipostaza incredibilă în care au fost văzuți ce doi


Deși au spus de multe ori că nu au nicio treabă unul cu celălalt, cei doi au ieșit în oraș


In articol:

Jador de la Puterea dragostei a explicat zilele trecute că nu mai are nicio legătură cu Ella, după ce aceasta mers tocmai la Londra pentru a-l vedea pentru câteva ore.

Concurentul din casa Puterea dragostei a decis să spună lucrurilor pe nume, mai ales că în ultimele luni acesta s-a concentrat mai mult pe carieră și a scos o mulțime de piese pentru fanii săi.

La rândul său, Ella a evitat să spună ce s-a întâmplat la Londra între ea și Jador și a preferat să mențină secret tot ce au avut de vorbit și lămurit.

Pentru că sunt cunoscuți peste tot, iar fanii nu rateaza ocazia de a surprinde imagini cu persoanele le apreciază, Jador și Ella au fost surprinși împreună.

Citeste si: Andra Voloș de la Puterea Dragostei și-a înnebunit fanii după ultima ședință foto

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Denisa de la Puterea Dragostei s-a tuns! Are legătură cu Iancu? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Imagini BOMBĂ! Cum a apărut Denisa pe holurile de la Puterea Dragostei? Când a văzut-o Iancu a luat foc! VIDEO

Camuflat cu o geacă pentru a nu fi recunoscut, Jador a fost surprins în oraș alături de Ella, iar imaginea a fost postată pe un grup de susținere.

Jador, despre ce s-a întâmplat la Londra cu Ella: „Consider că aveți dreptul să știți acest lucru...”

Deși Ella a lăsat să se înțeleagă faptul că între ei s-au întâmplat mai multe lucruri, Jador a decis să îi lămurească pe fanii săi, care doresc să îl vadă fericit. Iar dacă acest lucru nu s-a întâmplat cu Simina, mulți sperau că Ella va fi cea care va reuși să îi facă să o uite pe iubita lui Zănoagă.

Jador a scris pe pagina sa de socializare un mesaj către „jadorașii” lui, așa cum obișnuiește să îi alinte pe fani:

„Dragi oameni, dragi Jadorasi!
Îmi doresc sa va transmit un lucru și sper sa fiu înțeles! Îmi doresc din suflet sa nu mai faceți postări la adresa mea și a Ellei, nu mai insistați pe acest subiect!

Între mine și Ella ce-a fost, a fost..este de domeniul trecutului...Eu cu Ella nu mai am nicio legătură, nicio relație și probabil nici nu vom avea vreodată...în momentul de față fiecare este pe drumul lui...fiecare face ceea ce considera ca e mai bine pentru el....știu ca sunteți multe persoane cu păreri diferite...dar trebuie sa înțelegeți un lucru...

Eu voi face întotdeauna ceea ce consider ca este mai bine, ceea ce consider ca ma va face fericit! Vă mulțumesc pentru sprijin, pentru susținere, pentru simplul fapt ca îmi sunteți alături chiar dacă sunt greu de înțeles uneori! Asta am simțit sa va transmit în acest moment! Consider ca e mai bine asa, consider ca aveți dreptul sa știți acest lucru!”, a scris Jador pe pagina sa, iar mulți fani l-au încurajat și l-au sfătuit să facă ceea ce este mai bine pentru el.


Abonează-te pe

Citește și:

Andra Voloș de la Puterea Dragostei și-a înnebunit fanii după ultima ședință foto

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Adevăratul motiv pentru care Denisa de la Puterea Dragostei s-a tuns! Are legătură cu Iancu? VIDEO EXCLUSIV

Imagini BOMBĂ! Cum a apărut Denisa pe holurile de la Puterea Dragostei? Când a văzut-o Iancu a luat foc! VIDEO

A înșelat-o Iancu pe Denisa cu Andreea Pirui? ”Sper să fim împreună poate pentru totdeauna” Tânărul și-a deschis sufletul în casa Puterea Dragostei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul fostei concurente a spus totul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri