A înșelat-o Iancu pe Denisa cu Andreea Pirui? ”Sper să fim împreună poate pentru totdeauna” Tânărul și-a deschis sufletul în casa Puterea Dragostei


Scandal colosal la Puterea Dragostei, după ce Denisa a aflat că Iancu și Andreea Pirui au fost împreună în club, că și-au trimis mesaje și chiar că s-ar fi sărutat.


In articol:

 

Iancu și Denisa sunt în pragul despărțirii, după ce tânărul a fost acuzat că ar fi înșelat-o pe iubita lui. Și totuși, în urmă cu mai puțin de două săptămâni, Iancu declara, într-un interviu exclusiv că este îndrăgostit de Denisa.

”Nu mă gândeam că o să formez un cuplu așa serios cu Denisa. Am ajuns să mă îndrăgostesc. Nu credeam că voi fi cu Denisa, pentru că eu prima dată am fost atras de Ella. Când am descoperit cum e Denisa, ce suflet bun are, m-a cucerit cu totul. Sper să fie bine între noi, încă ne descoperim unul pe celălalt. Sper să ne facem Sărbătorile împreună, sper să fim mult timp împreună, poate pentru totdeauna”, spunea Iancu despre Denisa.

Înainte ca scandalul să izbucnească între ei, Iancu îi făcuse Denisei mici cadouri, pe care și le dorea a fi amintiri ale începutului relației lor, a iubirii dintre ei. ”I-am oferit câteva mici atenții, i-am dat o brățară cu drapelul Turciei și o inimioară, ca simbol al întâlnirii noastre în Turcia”, ne spunea Iancu.

Citeste si: Dezvăluiri surprinzătoare! Ce s-a întâmplat cu ”logodnica” secretă a lui Iancu de la Puterea dragostei! ”A plecat în Italia, s-a mutat acolo”! Declarații exclusive din Turcia

Citeste si: Am surprins-o pe Roxana de la Puterea Dragostei la machiaj, înainte de a intra în emisiune! Așa sigur nu ai văzut-o până acum VIDEO EXCLUSIV

Sfârșit de relație pentru Iancu și Denisa de la Puterea Dragostei? Blonda îl bănuiește pe Iancu de infidelitate 

Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei au avut, în emisiunea difuzată marți, o discuție mai serioasă în care și-au spus unul altuia ofurile. Iancu i-a mărturisit iubitei sale că nu se mai simte fericit în relație și nu ar vrea să se mintă. Denisa nu a mai rezistat șirului de reproșuri din partea lui Iancu și a izbucnit în plâns. 

„Eu ce sunt aici? Atunci gata, ne despărțim. Dacă nu te simți bine, ce vrei să îți fac, ce vrei să îți zic? Sunt dezamăgită de tine. Puteai să îmi faci chestia asta sâmbătă, să plec, să nu mă fac de râs aici. Simt că m-ai umilit în ultimul hal. Simt că ți-ai bătut joc de mine. Când ne-am întâlnit ultima dată ți-am zis. Plecam și nici nu aveam niciun resentiment față de tine. Plecam și jur că nu mă mai interesa de tine. Mi-ai ascuns multe lucruri. Vedeam că mă minți în față. Dar eu am văzut conversația cu Pirui”, a dezvăluit Denisa. 

Iancu a încercat să o facă să înțeleagă că nu a spus că ar vrea să se despartă și că a înțeles ea greșit.  „Voiam să fac o relație serioasă doar cu tine, de asta te-am chemat”, s-a scuzat Iancu.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador, CADOU FABULOS! Uite ce a pregătit artistul de Sărbători pentru fanii lui

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Fratele lui Alex Zănoagă va deveni tată pentru prima dată

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai sunt împreună! Prima declarație a artistului: "Fraților..."

Ligi de la Puterea dragostei, prima imagine alături de iubitul său! Ce cadou superb i-a făcut

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri