Jador i-a oferit un inel de logodnă femeii iubite: „Chiar sunt foarte romantic”

Jador despre femeia iubită

Tânărul și-a deschis sufletul și a vorbit despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Ce gest uriaș a făcut de dragul ei.

Jador are mii de fete la picioare, însă fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit că doar pe una singură a iubit-o cel mai mult și și-a dorit să formeze o relație cu ea.

Artistul a dezvăluit că a iubit o singură femeie și că știe exact pe cine vrea alături de el.

Jador a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că i-a oferit un inel femeii de care s-a îndrăgostit și că, în ciuda aparențelor, este un bărbat extrem de romantic. Deși a făcut gestul cel mare, relația nu a mers între ei, din păcate.

„Am oferit o singură dată un inel unei fete, femeia pe care am iubit-o cel mai mult. Singura relație i-am dat un inel cu pietricele cu chestii.

Chiar dacă nu par chiar sunt foarte romantic. Nu râdeți de mine, dar chiar sunt foarte romantic. Și mie îmi place să primesc. De fiecare dată când mă duceam undeva nu veneam cu mâna goală.”, a spus Jador la Antena Stars.

În ultimul videoclip, pe care l-a filmat alături de Ioana Filimon, Jador i-a oferit și acesteia un inel, iar gluma a fost gustată de toată lumea.

Jador a dezvăluit că are nevoie de o singură femeie pentru a fi fericit

Zilele trecute, Jador de la Puterea dragostei a recunoscut că are nevoie doar de o singură femeie pentru a fi fericit și împlinit. Tânărul este pregătit să își întemeieze o familie și să aibă alături de el o femeie care să îl sprijine în cariera sa.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie.

Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie.”, a scris pe pagina sa de socializare.

Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea dragostei, suprinsă în hainele artistului
Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea dragostei, suprinsă în hainele artistului

„Tot la Georgiana îți e gândul?😂😂😂”, a comentat una dintre fane.

Jador nu a confirmat, însă nici nu a negat.

„Geloasă?:)))”  a

răspuns el.

 

 Citește și:

Mariana de la Puterea dragostei a plecat din emisiune: „Mi se ridică sângele în cap”

Andreea Mantea, despre foștii concurenți de la Puterea dragostei: „Vreau să fiu mândră de voi”

ego.ro Ce să adaugi în apa cu care speli parchetul din casă. Va străluci de curățenie

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies