Jador a primit o propunere şocantă de la o prietenă. „De sărăcie, faci orice!”

jador
Jador a primit o propunere şocantă de la o prietenă. „De sărăcie, faci orice!”

Jador este artistul care a vorbit deschis despre sărăcia pe care a trăit-o în copilărie

Jador a devenit cunoscut publicului din România, în urmă cu doar câţiva ani în cadrul televiziunii Kanal D. Artistul s-a remarcat imediat şi a început să fie un nume în muzica românească. Deşi, a cunoscut sărăcia încă de mic copil, Jador nu s-a ferit să vorbească de momentele grele pe care le-a trăit alături de părinţi şi fraţi. Totuşi, artistul mereu a visat la ziua în  care o să devină celebru. 

Jador a primit o propunere de a face videochat

cine este jador
Jador si tatăl lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro. Mie mi se pare ...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Jador: „Ştiam că o să fiu un om de rând sau o să fiu ceea ce am visat eu toată viaţa. Am țintit către asta. Nu m-am oprit niciodată în a visa. Intoteauna am visat şi nu m-am oprit. Eram în primul an de facultate şi o fată mi-a zis să fac videochat, prietena verișorului meu. Şi am zis: „Nu că eu o să devin cunoscut!” Eu aberam şi visam, că o să devin cunoscut.

Îţi dai seama că m-ar fi afectat foarte mult. De sărăcie, faci orice! Când eram în copilărie, toţi prietenii mei îmi spuneau să las şcoala, să merg în construcții, că o să ajung vânzător la magazin. Şi acum mă bucur că nu am plecat. M-a bătut gândul! Toţi aveau maşini, casele în construcții... de toate, eu n-aveam nimic.” a povestit Jador în cadru unei emisiuni tv.

Jador a vorbit despre primul lor loc de muncă

familia lui jador
Jador si mama lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Deşi a ajuns faimos în România, Jador a precizat care a fost primul loc de muncă pe care l-a avut. Cea mai mare traumă pentru artist, a fost faptul că s-a lovit de faptul că este de o altă etnie. Rasismul a fost ca o piedică pentru celebrul cântăreț.

„Am fost şi vânzător la supermarket şi aveam şi facultate. Am avut probleme şi din cauza rasismului! Eram un băiat care terminase facultatea şi nu-l angaja nimeni! Simţeam o reticență, o frică, o teamă....

Eu nu sunt cheltuitor! Acum doi am avut o mașină foarte scumpă. Şi am vândut-o şi am văzut că am pierdut o grămadă de bani la ea. Am o afacere în curs de dezvoltare, dar la muzică nu o să renunţ. Asta este ceea ce îmi place mie! Visul meu este să am un hotel şi la ultimul etaj să am un penthouse. Să stau cu mama, tata şi frații mei acolo şi să am şi un restaurant la parter.”
a declarat Jador în cadrul unei emisiuni.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Bogdan Mocanu și Jador s-au certat: „M-a amenințat”

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies