Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan de la Puterea dragostei

Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan de la Puterea dragostei
Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan de la Puterea dragostei

Fostul concurent de la Puterea dragostei și Denisa Jurcan urmează să devină părinți peste numai câteva săptămâni!

Surpriza momentului în showbiz-ul românesc! Fosta concurentă de la Insula Iubirii, Denisa Jurcan, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Frumoasa tânără este și însărcinată, iar ieri ea și iubitul său au devenit soț și soție cu acte în regulă. Bărbatul cu care se iubește de mai bine de un an este nimeni altul decât Andrei Mureșan, fostul concurent de la Puterea dragostei!

În cadrul emisiunii care a făcut-o celebră, Denisa a format un cuplu cu Adrian Boțoc, dar cei doi s-au despărțit, iar fiecare și-a văzut de viața sa. Ambii au ajuns să cadă în plasa ispitelor aduse în emisiune, iar la scurt timp s-au despărțit.

Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan
Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan[Sursa foto: Instagram]

Denisa Jurcan și-a refăcut viață alături de un alt bărbat care o face foarte fericită și căruia îi va dărui un copil peste numai câteva săptămâni.

În cadrul mai multor postări de pe rețelele de socializare, ea își numea iubitul „soțul meu”, semn că relația lor era foarte serioasă.

Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan
Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan[Sursa foto: Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bărbatul care i-a devenit soț Denisei este nimeni altul decât Andrei Mureșan, fostul concurent de la Puterea dragostei. Bărbatul a cerut-o de soție pe Denisa în urmă cu câteva luni cu ajutorul prietenilor lor comuni.

Aceștia au îmbrăcat tricouri albe pe care erau scrise cuvintele: „Vrei să fii soția mea?”, iar răspunsul Denisei nu a întârziat să apară.

Citeste si: O concurentă de la Insula iubirii s-a cuplat cu un concurent de la Puterea Dragostei! „Mai bine decât Andreea Pirui!”

„Da astăzi, mâine și întotdeauna', a fost mesajul scris de Denisa Jurcan în dreptul fotografiei cu logodnicul ei și cei cinci prieteni ai acestuia.

La eveniment au participat zeci de prieteni, precum și membrii familiilor celor doi, iar cununia civilă a avut loc într-un parc. Denisa a îmbrăcat o rochie albă, prin care i se poate vedea burtica de gravidă, iar Andrei a ales un sacou albastru pentru ziua cea mare.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan
Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan[Sursa foto: Denisa Jurcan s-a căsătorit cu Andrei Mureșan]

Fostul iubit al Denisei a căzut în ispita frumoasei Maria Ilioiu

Maria Ilioiu a fost ispita care l-a făcut pe fostul iubit al Denisei să cadă în ispită, iar după acest moment, vedeta a declarat că îi pare rău pentru că s-a ajuns în acest punct.

Citeste si: Cine este Diana Jurcan de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

„Îmi pare rău de Denisa, când văd suferința ei. Noi suntem acolo, trebuie să încercăm să le arătăm. Adrian nu este genul meu de bărbat, ele știu unde au venit, ele au vrut să-și testeze bărbații. Nu poți să te superi pe mine, eu încerc să o ajut… bărbatul dacă așa este felul lui, o va înșela și acasă. Noi am fost trimiși, nu noi ne-am ales bărbații. Eu m-am oprit în fiecare sezon atunci când ei au recunoscut că s-au îndrăgostit.

El încerca să nu mă sărute, încerca să facă orice, dar nu să mă sărute. Dar când m-a sărutat, eu a trebuit să plec, iar el a avut un șoc', povestea Maria Ilioiu despre relația cu Adrian.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

ELENA ADELINA COCIOABĂ: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are concurenta de la Puterea Dragostei

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

CV RADU VALENTIN DRAGNE: Cine este, cu adevărat, Radu de la Puterea Dragostei

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies