CV RADU VALENTIN DRAGNE: Cine este, cu adevărat, Radu de la Puterea Dragostei


Vezi mai jos cine este Radu Valentin Dragne și cum a devenit cunoscut în casa Puterea dragostei.


In articol:

Radu Valentin Dragne este concurent în sezonul al patrulea la Puterea dragostei, după ce în sezonul al treilea a avut parte de câteva luni de-a dreptul explozive în concurs. Tânărul a intrat pentru prima dată în competiție în 15 martie 2021, hotărât să își cunoască sufletul pereche.

Radu a fost imediat descusut de către fetele aflate la momentul respectiv în concursul de la Kanal D, pentru a vedea care sunt gândurile lui legate de competiție.

„Sunt din București, sunt antrenor de fotbal! Am 24 de ani, am jucat la Liga II, la Liga III, sunt zodia Fecioară. Top trei fete nu am, dar fac acum unul.

Citeste si: BOGDAN VLAD MUREȘAN: Cine este și ce vârstă are concurentul de la Puterea dragostei

cine este radu de la puterea dragostei

Radu este concurent la Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Doar aspect...Nici nu știu cine e combinată, nu știu nimic. Seya, Andreea și Rose Marry. Nu e un top fix, nu m-am uitat la ultimele episoade ale emisiunii!” a zis Radu de la „Puterea Dragostei”.

Radu Valentin Dragne s-a născut pe 6 septembrie 1996 și a împlinit 25 de ani la debutul sezonului al patrulea. Radu de la Puterea Dragostei este născut în zodia Fecioară, iar în prezent lucrează ca antrenor de fotbal la juniori.

De când a început cel de-al patrulea sezon, Radu a reușit să fie de mai multe ori favoritul publicului și a plecat din gală cu cecul de 1500 de euro.

Când vine vorba despre fete, Radu susține că nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Concurentul de la Puterea dragostei mai are o soră și iubește animalele foarte mult.

Alexandra, concurenta care a câștigat cel de-al treilea sezon, l-a descusut pe Radu despre fosta sa relație și a aflat care a fost cea mai lungă relație a sa și cu cine a fost în trecut.

„Păi o relație pe bune, nu o gagicăreală, a fost acum un an jumătate. Relație...9-10 luni cea mai lungă și ultima relație. A fost ceva nasol la mijloc. N-am înșelat, nu m-a înșelat...m-am păcălit puțin!” a adăugat Radu la momentul respectiv.

Citeste si: ELENA ADELINA COCIOABĂ: Cine este și ce vârstă are concurenta de la Puterea Dragostei

În prima zi de concurs, Radu a invitat-o la dans pe Seya, însă lucrurile s-au deteriorat rapid între ei.

Cine este Radu Valentin Dragne

Cine este Radu Valentin Dragne de la Puterea dragostei

[Sursa foto: Instagram]

Fostul finalist al sezonului 3 a pus ochii în ultimele luni pe diferite concurente, însă cu niciuna nu și-a putut forma o relație serioasă. Când toți credeau că Adriana este cea care i-a atras atenția, Radu de la Puterea dragostei a explicat că este sigur că Adriana caută pretexte să dea vina pe el, cu orice motiv.

„Nu sunt. Și hai să nu mai jucăm la victimizare cum face ea.”/ ”Cred ca m-am consolat cu ideea că sunt unele persoane care au venit aici doar pentru faimă și social media”/ Fake. Victimizări. Caută pretexte să dea vina pe mine”/ Nu dau doi bani pe ceea ce e ea și cum se comportă și ce vorbește”, le-a transmis Radu susținătorilor săi, care încă nu înțeleg legătura dintre el și Adriana.

Cum îl poți vota pe Radu Valentin Dragne de la Puterea dragostei

 

Îl poți vota pe Radu de la Puterea Dragostei în timpul perioadelor de vot, anunțate în timpul emisiunii, exclusiv pe site-ul dedicat emisiunii, https://www.putereadragostei.ro.

Zilnic, vei putea acorda pentru Radu Valentin Dragne de la Puterea Dragostei câte un vot la cele două secțiuni:

- „Votați-vă concurentul favorit!”
- „Cine crezi că trebuie să plece din casa Puterea Dragostei?”

Găsești tot regulamentul de vot pentru Puterea Dragostei, sezonul 4, la adresa https://www.putereadragostei.ro și tot acolo îți poți vota cocnurentul favorit, pe care îl vrei în concurs până în finală.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca și Cristian Comănici continuă provocările! Ce surprize pregătesc cei doi în noua ediție a emisiunii „Nu te supăra, frate!”

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cerere în căsătorie la Puterea dragostei! Iată ce surprize aduce ediția de joi, 11 noiembrie

Codruț de la Puterea dragostei se iubește cu o concurentă din noul sezon: „Ne gândim amândoi la o relație”

Bianca Comănici s-a întâlnit cu Livian și Nelson Mondialu la Tribunalul din Cluj! Cum a decurs revederea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
„Nu mai e la modă să fiți toxici”. Simina Loica și Alexandru Bobicioiu nu mai formează un cuplu?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri