Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!

Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!
Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului! Dezvăluiri şocante din familia vedetei!

Iulia Albu, umilită şi terorizată de iubitul ei? Omul de afaceri s-ar purta foarte urât şi cu fetiţa fashion editor-ului!

Stilista Iulia Albu a știut să îmbrace foarte frumos, cu vorbe, de fiecare dată când a fost întrebată detalii despre relația ei cu misteriosul Mike. Iată că, spun surse din preajma celor doi, în exclusivitate pentru CIAO.RO, tânărul Mike este un adevărat leopard, aflat în spatele acestui gard vopsit frumos de Iulia. Lăsând metaforele la o parte, apropiații cuplului mărturisesc, foarte îngrijorați, căci în casa acestora domină teroarea și umilința, la care este supusă inclusiv fetița Iuliei din relația cu Mihai Albu.

Citeste si: Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Nu departe de acum trei luni, Iulia Albu declara că se va căsători cu iubitul ei, Mike, pe care l-a ținut mai mult ascuns de ochii curioșilor, însă nu era foarte sigură dacă vrea să împărtășească foarte multe detalii despre acest eveniment. Avea ea niște îndoieli…

Iulia Albu a ajuns nefericită lângă iubitul ei

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Iulia Albu, extrem de sexy! Cum s-a pozat la piscină vedeta

”În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu.

Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine.
Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, declara stilista în vara acestui an.

Așadar, totul părea lapte și miere în relația ei, fără ca cineva să bănuiască ce avea să urmeze la scurt timp!

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Publicaţia mai sus menţionată a aflat, din surse sigure, faptul că în casa Iuliei Albu nu mai domnește deloc armonia. Nu se cunosc motivele pentru care Mike și-a schimbat atât de radical atitudinea, însă Iulia s-ar fi plâns apropiaților că bărbatul o terorizează cu scandaluri și o umilește din ce în ce mai des.

Mai grav de-atât este că iubitul vedetei ar avea același comportament inclusiv cu Mikaela, fetița ei din relația cu Mihai Albu.

Iar când va afla acest lucru, probabil că celebrul designer de pantofi nu va rămâne indiferent în fața acestei situații extrem de delicate.

 Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Iulia Albu o face praf pe Andreea Marin! ”Arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Iulia Albu a vorbit despre discursul controversat de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies