Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!
Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Iulia Albu este una dintre vedetele extravagante, însă în spatele imaginii perfecte pe care o afişează, aceasta ascunde o dramă. Dacă acum critică persoanele care gafează din punct de vedere stilistic, atunci când era în liceu, ea avea numeroase probleme. În cadrul unui interviu pentru perfecte.ro, Iulia Albu a mărturisit că a fost ţinta glumelor din cauza faptului că era prea slabă, dar a avut şi probleme cu acneea. 

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu aşa! În copilărie, de fapt din grădiniţă până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea şi am fost ţinta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” şi nu îmi e ruşine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguţ, deşi mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar şi un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte şi slăbănoage, doar că erau şi fete înalte şi mai armonios dezvoltate”, a dezvăluit fashion-editorul.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De asemenea, ea a dezvăluit şi cum a reacţionat pusă în faţa acestor situaţii:  ”Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E şi foarte greu să ai încredere în tine şi să fii puternic când toată lumea îţi spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare.

Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram şi foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine ”,  a mai spus Iulia Albu.

Citeste si: Unde au fugit Gabi Cristea și Tavi Clonda imediat după nuntă! Lună de miere atipică pentru cele două vedete!

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? E superbă! Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia!

Citeste si: O vedetă a născut cu puțin timp în urmă! A ținut sarcina secretă! PRIMELE IMAGINI cu bebelușul!Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Horoscop 20 iunie 2024. Află ce zodie a fost dezamăgită

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies