Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”

Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”
Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”

Ce spune Iulia Albu despre cea de-a doua sarcină.

La scurt timp după ce a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală în ajun de Paște, Iulia Albu a vorbit despre cea de-a doua sarcină.

Fosta soție a lui Mihai Albu a dezvăluit că își dorește extrem de mult un copil, însă, pentru moment, nu este însărcinată.

Momentul de cumpănă din viața sa a trecut, așa că va fi o mare bucurie dacă va afla vestea că este însărcinată, deoarece ea și partenerul său vor să devină părinți.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: De trei luni, avea dureri de piept și o tuse cumplită, însă medicii îi spuneau că are astm. Tânăra se simţea din ce în ce mai rău, aşa că a făcut și alte investigații. Ce a descoperit

Iulia Albu vrea un copil cu iubitul

Iulia mai are un copil, din căsnicia cu Mihai Albu, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani.

„În viaţa mea au existat două momente de cumpănă. Primul, când aveam câţiva ani şi al doilea, recent, când, în urma unui diagnostic greşit, care a amânat o intervenţie urgentă, am ajuns pe masa de operaţie în ajun de Paşte.

În primul caz, am avut noroc să fiu tratată de către regretatul Prof.

Dr. Pesamosca, iar în cel de-al doilea, de către renumitul Prof. Dr. Brăţilă. Experienţa mea recenta va fi tratată în cadrul unui proiect amplu privind importanţa diagnosticării corecte şi tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai.

Practic, în timp ce toată presa vehicula o posibilă sarcină, eu mă pregăteam de operaţie. Ceea ce ştiu dincolo de orice îndoială este că, atât eu, cât şi iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei.”,

a mărturisit Iulia Albu pentru Viva!Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cum îţi dai seama că ai făcut insolaţie? Primele simptome care ar trebui să te îngrijoreze

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Cum va arată nunta lui Theo Rose și Anghel Damian: ”Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Nicoleta Lunca, razboinica de la Exatlon: “Am pornit de la munca de jos, dar eram fericita ca puteam sa-mi ajut parintii”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies