Iubitul perfect din zodiac! Nu te va înșela niciodată


Toate femeile caută în mii de pagini pline de analize astrologice, mai ales atunci când sunt la început de relație, totul despre bărbatul iubit. Însă, poate exista iubitul perfect?


In articol:

Se pare că nu numai caracterul și educația unui bărbat ne face să avem încredere în el, ci și zodia sub care s-a născut. Potrivit horoscopului, există bărbați care nu suportă să calce strâmb, aceștia iubind o singura femeie, fiindu-le străină minciuna. 

Citeste si: Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!

Bărbatul Rac este un nativ bun de luat acasă și păstrat toată viața. Acesta se implică în activități de familie cu drag, venind chiar el cu tot felul de propuneri interesante în acest scop. Da dovadă de tandrețe și romantism, astfel că nevasta lui nu se va putea plânge niciodată în privința faptului că nu îi da atenția pe care și-o dorește, dimpotrivă. Totuși, ea trebuie să aibă grijă pentru că acest reprezentant este destul de sensibil și poate fi rănit cu ușurință, caz în care își poate schimbă treptat atitudinea la polul opus. 

Iubitul perfect din zodiac! Nu te va înșela niciodată

Bărbatul din zodia Pești nu se lasă mai prejos la capitolul „cel mai bun iubit din horoscop", ci se încadrează pe al doilea loc din top. El își susține soția sau iubita mai bine că nimeni altcineva și o iubește fără limite. Ar putea să facă orice pentru ea și lupta pentru că relația să rămână unită.

Mai mult de atât, nu îi stă mintea la infidelități, așa că nevasta lui poate să stea liniștită în privința faptului că ar putea să o însele vreodată. Probabil că nu ar muscă din fructul oprit nici măcar dacă s-ar ruga femeile de el. 

Citeste si: Zăpadă în luna iulie în România! Imagini spectaculoase

De departe, potrivit astrologiei, cel mai bun soț din horoscop este bărbatul din zodia Taur, acesta dedicându-se familiei trup și suflet.

Bărbatul taur va da dovadă de fidelitate, așa că există puține șanse să facă vreun pas greșit și să cadă pradă tentațiilor din jur. În plus, este muncitor, cumpătat în privința banilor și priceput la activitățile din gospodărie. 

Citeste si: Dressing fără calorii, gata doar în 3 minute


Abonează-te pe

Citește și:

Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Ce ai în casă și te ucide fără să știi. Te îmbolnăvește de cancer!

Zăpadă în luna iulie în România! Imagini spectaculoase

Cancerul care nu doare si nu are simptome. Din ce în ce mai multe femei află prea târziu că îl au

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri