Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019


Există trenduri care vin şi trec foarte repede fără a lasă prea multe în dulapurile noastre şi există alte trenduri care odată ce au apărut îşi revendică un loc permenent pe scenă modei. În cel din urmă exemplu se găsesc colanţii, care deşi sunt dintre cele mai controversate articole vestimentare au rămas la fel de îndrăgiţi în rândul mai multor femei.

Stilul

Nu puţini sunt anii pe care i-au avut colanţîi în lumea modei, iar de la începuturile lor până astăzi au suferit diverse transformări şi adaptări, ajungându-se astăzi că stilul lor cel mai chic să se găsescă sub o formă monocromatica, de regulă una închisă cu accente subtile de strălucire.

Modelele neon sau cele cu imprimeuri psihadelice nu mai sunt în centrul atenţiei, ba chiar fac parte din categoria 'Aşa nu!' doar dacă vrei să te îndrepţi către un festival muzical sau o petrecere de Halloween.

Rolul

Colanţii reprezintă o piesă vestimentară care are propriile sale caracteristici şi nu au rolul de a înlocui niciun alt articol asemenea. Multe doamne sau domnişoare tind să facă deseori o confuzie în acest sens şi ajung să folosească colanţii pe post de pantaloni sau dessuri.

Asortarea colantilor cu o bluziţă scurtă până în talie sau cu diverse rochii casual reprezintă o idee greşită ce nu face parte din indicaţiile ce vin din partea stiliştilor.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

  


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Molnar Geza, informații despre coronavirus: „Al doilea val...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri