Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019

Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019
Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019

Există trenduri care vin şi trec foarte repede fără a lasă prea multe în dulapurile noastre şi există alte trenduri care odată ce au apărut îşi revendică un loc permenent pe scenă modei. În cel din urmă exemplu se găsesc colanţii, care deşi sunt dintre cele mai controversate articole vestimentare au rămas la fel de îndrăgiţi în rândul mai multor femei.

Caracterul contraversat al colantilor se datorează liniei fine ce există între un look stilat şi unul mult prea îndrăzneţ atunci când porţi colanţi. În condiţiile în care nu sunt urmate nişte reguli concrete de modă, există riscul să obţii o ţinută mult prea nepotrivită care va atrage privirile într-o manieră negativă.

Outfit-ul ideal atunci când vine vorba de colanţi se completează cu o bluza, cămaşă sau pulover de dimensiuni mai lungi care să acopere graţios şoldurile şi coapsele.

Ei sunt foarte versatili şi pot fi piesă cheie a mai multor ţinute de la cele casual până la cele mai elegante cu efect glamour. Încălţămintea pe care o porţi contează la fel de mult, fiind crucială chiar pentru realizarea unei imagini reuşite.

Iată câteva sfaturi preţioase ce te vor ajută să te orientezi către cele mai corecte alegeri în materie de colanţi!

Calitatea

Calitatea reprezintă un atribut foarte important de care se ţine cont în majoritatea dintre achiziţiile pe care trebuie să le facem în fiecare zi. Necesitatea respectării unui standard calitativ în ceea ce priveşte materialul din care sunt confecţionaţi colanţîi are o mare legătură şi cu efectul de imagine pe care îl oferi.

O ţesătură mai plină se mulează mult mai delicat pe corp şi nu oferă acelaşi risc de a crea dezavantaje estetice, precum evidenţierea stridentă a imperfecţiunilor.

Colecţia de colanţi disponibilă în cadrul magazinului online bobomoda.ro este una veritabilă în acest sens deoarece prezintă o textura bogată şi rezistenţă care nu oferă niciun aspect neplăcut.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

   



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ecou uriaş al campaniei „Femei pe bancnote”, susţinută de Kanal D! Oficialii BNR iau în considerare demersul de a pune pe o bancnota chipul unei femei extraordinare a României

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Mai sunt doar 10 zile până la marea finală “Exatlon”! În seara aceasta, bătălia pentru vilă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies