Îl iubeşti nebuneşte, dar el nu te vrea? Cum să pleci dintr-o relaţie pe care o vrei… doar TU - sfaturile specialistului


O vorbă spune să părăseşti o petrecere cât încă te mai distrezi. Nu e simplu, dar e pentru sănătatea ta emoţională şi psihică. Specialistii in psihologie ne explica ce e de facut cand ne aflam intr-o relatie nepotrivită.

In ziua de azi sunt şanse mari să avem eşec în iubire. Mai mari decât şansa de succes. Avem acces la informaţie, ştim care sunt ingredientele unui cuplu longeviv, dar totodată suntem asaltaţi de responsabilităţi, de nevoi, de lipsa de timp şi de energie.

Suntem un amalgam între ştiu ce am de făcut şi habar nu am cum să fac ce ştiu că am de făcut.

În plus, găsirea partenerului cu care să încerci să o scoţi la capăt e un fel de probă olimpică în situaţia în care tu nu ai trecut nicio zi pe la sală.

Dar încercăm, ieşim, cunoaştem oameni noi. Cum altfel să ne sporim şansele de reuşită? Ce nu suntem prea des pregătiţi să facem este să de confruntăm cu eşecurile, rateurile, dezamăgirile şi multe alte năpaste cu care avem nenorocul de a încerca să ne cuplăm.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andrei Ștefănescu şi Antonia s-au căsătorit în secret! Imagini de la nuntă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri