"Te plac, dar eşti groaznic în pat…" - Povestea unei femei care a ales să fie sinceră


Poţi să iubeşti pe cineva dacă sexul e prost? De îndrăgostit te îndrăgosteşti, dar poate dura? Sincer, dacă eşti groaznic în pat, eu prefer să rămânem prieteni.

Pe M. l-am cunoscut la muncă. Firmele noastre deveniseră partenere într-un proiect, iar eu, pe parcursul negocierilor i-am admirat abilităţile şi profesionalismul. Şi pe el, cum nu? Înalt, brunet, sigur pe el, coerent. Calităţi admirabile.

Aşadar, am fost mai mult decât încântată să mă invite în oraş. Şi când spun încântată, mă refer la trei zile de pregătiri, probat toate rochiile din dulap, iar apoi în egală măsură pe cele din magazin.

Cosmetică, masaj, feng shui, orice vă trece prin cap, am făcut în speranţa că voi fi my better self. Lucru important, de altfel, întrucât pe parcursul negocierilor am avut ocazia să ne şi contrăm, deci oarecum my worst self deja bănuia cum arată. Mă bucuram că nu a ales să bănuiască în continuare de la distanţă…

Şi pentru că M este precum o reclamă bună la un şampon prost, eram cu capul în nori dincolo de tot raţionalul meu care trăgea să mă lipească la loc cu tălpile de pământ.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mărturiile cutremurătoare ale unor bărbaţi divorţaţi: ce ar schimba ca să-şi salveze căsniciile, dacă ar mai avea şansa

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Despre despărţire, aşa cum NIMENI nu ţi-a spus până acum

Aceste femei NU sunt pregătite emoţional pentru o relaţie: verifică şi tu!

Visezi că faci sex? Vezi ce semnificaţie are în funcţie de cine este bărbatul!


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

AFLĂ tot despre forma de migdală pentru unghii | Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri