Iti place puiul crispy? Iata o reteta usoara ce nu necesita prajire


Cui nu ii plac bucatile de pui crispy? Crusta crocanta, pui fraged si extrem de delicios. Spre deosebire de alte retete, cea de mai jos nu necesita prajire, astfel ca produsul care rezulta este nu doar gustos, dar nici nu iti afecteaza sanatatea.

Pui crispy fara prajire
Ingrediente:

2 linguri faina
1lingurita praf de usturoi
1 lingurita boia de ardei
o jumatate lingurita de sare
un sfert de lingurita de piper
2 albusuri de la oua mari, usor batute
o jumatate de cana cu fulgi de porumb zdrobiti
o jumatate de piept de pui, taiat fasii (tinut in lapte vreo 30 min)

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200 grade. Combina primele 5 ingrediente intr-un vas, amestecand cu un tel. Puneti albusurile in alt vas si bateti-le usor cu o furculita. Fulgii de porumb zdrobiti se aseaza in alt vas.

Lucrati pe rand, fasie cu fasie. In primul rand tavaliti fasiile de pui prin faina. Scufundati-le apoi in albusul de ou si in final le tavaliti in fulgii de porumb. Pe o tava pentru cuptor puneti o foaie de copt pe care o ungeti cu unt sau o acoperiti cu spray de gatit. Asezati fasiile de pui trecute prin faina, albus si fulgi de porumb, apoi pulverizati peste fasiile de pui un strat fin de spray de gatit (daca aveti, daca nu aveti merge si fara). Se coace la 200 ° pentru 10 minute sau pana s-au facut, intorcandu-le o singura data.

Se serveste cu diferite sosuri.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri