Iti doresti o experienta gastronomica speciala? Stim locul perfect pentru tine!


Intr-o seara de ianuarie am fost invitate intr-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei si ne-am lasat surprinse.

 

Mica Elvetie, caci asa se numeste restaurantul, este un loc cochet in care poti veni pentru un vin bun, mancare savuroasa si un spatiu intim, in care te poti bucura de muzica live in surdina.
Chef Jakob Hausmann, maestru in arta culinara, este elvetianul care s-a nascut cu pasiunea pentru gatit si care isi delecteaza oaspetii localului din Centrul Vechi al Capitalei cu delicii gastronomice inspirate de bucataria occidentala.
”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc. Le numesc retete cu suflet”, spune Chef Hausmann.
Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala.
Noi am ajuns intr-una din serile in care am degustat cinci vinuri, doua inca nelansate in Romania. Am inceput o calatorie culinara speciala si am incercat delicatese de care doar auzisem pana atunci: capuccino de supa de vita, pui cu prune si pere flambate, fondue de branza elvetiana si clatite din cicolata neagra cu mousse de ciocolata alba si inghetata de capsuni cu rozmarin.
A fost o experienta interesanta intr-un loc in care ne-ar placea sa revenim. Chef Jakon Hausmann a avut grija sa treaca pe la fiecare masa si sa stea de vorba cu invitatii, povestindu-le cu pasiune despre calatoria fantastica pe care a inceput-o acum 20 de ani in Romania.
Pentru o seara alaturi de o persoana speciala, recomandam cu drag cochetul restaurant din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Mica Elvetie, caci asa se numeste restaurantul, este un loc cochet in care poti veni pentru un vin bun, mancare savuroasa si un spatiu intim, in care te poti bucura de muzica live in surdina.Chef Jakob Hausmann, maestru in arta culinara, este elvetianul care s-a nascut cu pasiunea pentru gatit si care isi delecteaza oaspetii localului din Centrul Vechi al Capitalei cu delicii gastronomice inspirate de bucataria occidentala. 

”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc. Le numesc retete cu suflet”, spune Chef Hausmann.Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala.

Noi am ajuns intr-una din serile in care am degustat cinci vinuri, doua inca nelansate in Romania. Am inceput o calatorie culinara speciala si am incercat delicatese de care doar auzisem pana atunci: capuccino de supa de vita, pui cu prune si pere flambate, fondue de branza elvetiana si clatite din cicolata neagra cu mousse de ciocolata alba si inghetata de capsuni cu rozmarin.A fost o experienta interesanta intr-un loc in care ne-ar placea sa revenim. Chef Jakon Hausmann a avut grija sa treaca pe la fiecare masa si sa stea de vorba cu invitatii, povestindu-le cu pasiune despre calatoria fantastica pe care a inceput-o acum 20 de ani in Romania.Pentru o seara alaturi de o persoana speciala, recomandam cu drag cochetul restaurant din Centrul Vechi al Bucurestiului.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri