Iti doresti o experienta gastronomica speciala? Stim locul perfect pentru tine!

Iti doresti o experienta gastronomica speciala? Stim locul perfect pentru tine!
Iti doresti o experienta gastronomica speciala? Stim locul perfect pentru tine!

Intr-o seara de ianuarie am fost invitate intr-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei si ne-am lasat surprinse.

 

Mica Elvetie, caci asa se numeste restaurantul, este un loc cochet in care poti veni pentru un vin bun, mancare savuroasa si un spatiu intim, in care te poti bucura de muzica live in surdina.
Chef Jakob Hausmann, maestru in arta culinara, este elvetianul care s-a nascut cu pasiunea pentru gatit si care isi delecteaza oaspetii localului din Centrul Vechi al Capitalei cu delicii gastronomice inspirate de bucataria occidentala.
”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc.
Le numesc retete cu suflet”, spune Chef Hausmann.
Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala.
Noi am ajuns intr-una din serile in care am degustat cinci vinuri, doua inca nelansate in Romania. Am inceput o calatorie culinara speciala si am incercat delicatese de care doar auzisem pana atunci: capuccino de supa de vita, pui cu prune si pere flambate, fondue de branza elvetiana si clatite din cicolata neagra cu mousse de ciocolata alba si inghetata de capsuni cu rozmarin.
A fost o experienta interesanta intr-un loc in care ne-ar placea sa revenim. Chef Jakon Hausmann a avut grija sa treaca pe la fiecare masa si sa stea de vorba cu invitatii, povestindu-le cu pasiune despre calatoria fantastica pe care a inceput-o acum 20 de ani in Romania.
Pentru o seara alaturi de o persoana speciala, recomandam cu drag cochetul restaurant din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Mica Elvetie, caci asa se numeste restaurantul, este un loc cochet in care poti veni pentru un vin bun, mancare savuroasa si un spatiu intim, in care te poti bucura de muzica live in surdina.



Chef Jakob Hausmann, maestru in arta culinara, este elvetianul care s-a nascut cu pasiunea pentru gatit si care isi delecteaza oaspetii localului din Centrul Vechi al Capitalei cu delicii gastronomice inspirate de bucataria occidentala. 


”Am venit in Romania de mai bine de 20 de ani si va pot spune ca sunt inca «vrajit» de aceasta tara minunata. Iar faptul ca pot sa impartasesc din vasta mea experienta gastronomica, acumulata de-a lungul timpului, cu oaspetii care-mi calca pragul restaurantului, fie ei romani sau straini, ma face sa cred ca retetele mele au succes tocmai datorita sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar si a pasiunii cu care le pregatesc.
Le numesc retete cu suflet”,
spune Chef Hausmann.



Luna de luna, Chef Jakob Hausmann organizeaza seri tematice de gastronomie inspirata din bucataria occidentala.

Noi am ajuns intr-una din serile in care am degustat cinci vinuri, doua inca nelansate in Romania. Am inceput o calatorie culinara speciala si am incercat delicatese de care doar auzisem pana atunci: capuccino de supa de vita, pui cu prune si pere flambate, fondue de branza elvetiana si clatite din cicolata neagra cu mousse de ciocolata alba si inghetata de capsuni cu rozmarin.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



A fost o experienta interesanta intr-un loc in care ne-ar placea sa revenim. Chef Jakon Hausmann a avut grija sa treaca pe la fiecare masa si sa stea de vorba cu invitatii, povestindu-le cu pasiune despre calatoria fantastica pe care a inceput-o acum 20 de ani in Romania.



Pentru o seara alaturi de o persoana speciala, recomandam cu drag cochetul restaurant din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Citește și: Horoscop chinezesc joi, 24 aprilie 2025: Semnul zodiacal care are parte de vești bune la locul de muncă. Are șanse mari să primească o promovare- kanald.ro

Citește și: Maria a murit de Paște, la slujba de Înviere. Femeia s-a prăbușit la pământ, în biserică. Ce i-a spus preotului înainte să moară: "Tare greu mi-a fost să ajung astăzi la biserică"- stirilekanald.ro



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Patricia își schimbă stările după cum bate vântul? Ce nedumeriri are Moldo cu privire la acest aspect: "Știu că tu gândești ce gândesc și eu, dar vreau să văd dacă gândești... de fapt!"

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

Ce nu a vrut Vaticanul să știe despre Papa Francisc? Ce s-a întâmplat cu adevărat în ultimele sale zile

Singurele 2 ZILE în care ai voie să speli în Săptămâna Mare!

Sicriul Papei Francisc a fost mutat în Bazilica Sfântul Petru. Creștinii îi pot aduce un ultim omagiu

Comoara romană ascunsă, găsită înainte de Paște în Giurgiu! Este una dintre cele mai mari descoperiri din istoria recentă


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies