Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat! Soția tenismenului a confirmat vestea


Ioana Năstase a confirmat împăcarea cu soțul ei. Frumoasa soție a tenismenului a postat o fotografie chiar din casa lui Ilie Năstase.


In articol:

Ioana și Ilie Năstase au început anul cu stângul. Soția tenismenului l-a acuzat pe acesta de faptul că ar fi bătut-o și mai ales că a scăpat cu greu din mâinile lui. Se pare totuși că cei doi s-au împăcat, demonstrând astfel că dragostea este mai presus de orice. 

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat

După evenimentul în care Ioana Năstase îl acuza pe soțul ei de agresiune, aceasta a spus că nu vrea să ia o decizie radicală, doar că se gândește și la divorț.

Citeste si: Amalia Năstase, transformare uluitoare după ce a slăbit 35 de kilograme. Cum arată acum fosta soţie a lui Ilie Năstase

„O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat.

Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar.”, a precizat la momentul respectiv Ioana Năstase.

ioana nastase ilie nastase impacare
Ioana Năstase s-a împăcat cu soțul ei după incidentul care a făcut-o să plece de acasă[Sursa foto: Instagram Ioana Nastase]

Cu toate acestea, Ioana și Ilie Năstase au decis că este normal să-și mai acorde o șansă, așa că soția tenismenului s-a fotografia mai fericită ca niciodată în casa de unde a plecat terorizată acum ceva timp.

Citeste si: Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată! „Câtă durere...”

Acum o săptămână, Ioana Năstase suna la 112 și declara că soțul ei este agresiv. Acum, soția lui Ilie Năstase își dorește ca totul să fie dat uitării și să continue relația frumoasa pe care a construit-o în timp alături de bărbatul iubit. 

ioana nastase impacare ilie nastase
Ioana Năstase a decis că este firesc să îl ierte pe Ilie Năstase [Sursa foto: Instagram Ioana Nastase]

Ilie Năstase s-a enervat destul de tare atunci când a aflat că Nick Rădoi i-a trimis un mesaj soției sale, chiar de ziua acesteia. De aici până la declanșarea furtunii a fost doar un moment.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana! Dan Capatos a făcut anunțul: „Am vorbit cu Ilie..."

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Scandalul din familia Năstase a fost provocat de Andreea Tonciu și Brigitte Sfăt? Soția lui Ilie Năstase, declarații uluitoare

Ilie Năstase și-a bătut soția!? Care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la violență

Ilie Năstase vrea să devină tată la 74 de ani! Ioana, soția lui, a împlinit 45 de ani ”O să găsim o metodă” VIDEO

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa iti sporesti increderea in tine si sa fii mai fericita

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri