Ilie Năstase vrea să devină tată la 74 de ani! Ioana, soția lui, a împlinit 45 de ani ”O să găsim o metodă” VIDEO


Ilie Năstase este fericit cu noua sa soție, Ioana, femeia cu 30 de ani mai tânără ca el.


In articol:

 

La scurt timp după divorțul de Brigitte, Ilie Năstase a apărut în compania Ioanei, o femeie cu 30 de ani mai tânăra ca el. Anul trecut, cei doi s-au și căsătorit, iar câteva luni mai târziu au apărut zvonuri privind un eventual divorț.

Numai că, surpriză, după ce Ioana chiar a spus că se desparte de Ilie Năstase, cei doi s-au cununat religios.

Evenimentul, deși a fost unul restrâns, a fost deosebit, a avut loc la mănăstire iar Ioana a purtat rochie de mireasă. De fapt, se pare că așa a convins-o Ilie Năstase pe soția lui să se împace și să nu ceară divorțul: cerând-o de soție în fața lui Dumnezeu, ea îmbrăcată în rochie de mireasă.

Ilie Nastase nunta Ioana
Ilie Nastase s-a casatorit pentru a cincea oara cu Ioana[Sursa foto: Facebook]

Și astfel, Ilie Năstase nu doar că s-a căsătorit pentru a cincea oară, la 74 de ani, dar spune că acum vrea să devină din nou tată. Ilie Năstase are 5 copii, cu trei dintre soțiile sale, în afară de Brigitte toate celelalte dăruindu-i moștenitori. Acum, Ilie Năstase vrea să aibă o fetiță cu Ioana, soția lui în vârstă de 45 de ani.

Mai mult, îți dorește ca micuța să fie viitoarea Simona Halep a României, făcând tenis de performanță.

Citeste si: Oana Roman l-a dat de gol pe Ilie Năstase! De ce divorțează pentru a cincea oară: „Mă doare”

”Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a ăntâmplat cu Brigitte.

E singura persoanaă pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne ămpăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta”, a spus Ilie Năstase în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Ilie Nastase si Denise Rifai
Ilie Nastase a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D[Sursa foto: Kanal D]

Ilie Năstase, despre cum i s-a schimbat viața datorită Ioanei, noua sa soție

De altfel, Ilie Năstase a spus de mai multe ori în emisiunea de la Kanal D cât de tare își iubește soția, dând de înțeles că aceasta i-a liniștit viața agitată după căsnicia cu Brigitte.

”Cred că așa a vrut Dumnezeu să o întâlnesc pe Ioana, asta cred. Până să o cunosc pe ea eram credincios, dar după ce am întâlnit-o pe ea am fost la multe mănăstiri. Chiar și căsătora a fost la mănăstire. Am învățat multe de la ea. Nu știam Tatăl Nostru. Într-o seară i s-a făcut rău și mi-a zis ”Ilie, vino să-mi spui Tatăl nostru ca să mă simt mai bine”, i-am spus că nu-l știu perfect și să-l spunem împreună. Încerc să învăț acum de la ea lucruri pe care nici nu am avut timp când eram mai tânăr. La 74 de ani am învățat și am început să cred mult în treaba asta. I-am dat și un nume după ce recent am fost la Mănăstirea Putna și preotul m-a întrebat dacă sunt credincios. Ioana avea un batic frumos și i-am spus preotului ”Părinte, de când sunt cu Maica Tereza sunt credincios”. Preotul așa a trecut-o in telefon Maica Tereza. Acum toți pretenii mei îi spun asa”, a povestit Ilie Năstase despre soția sa în emisiunea ”40 de întrebari cu Denise Rifai”


Abonează-te pe

Citește și:

Amalia Năstase, transformare uluitoare după ce a slăbit 35 de kilograme. Cum arată acum fosta soţie a lui Ilie Năstase

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus. A fost nevoită să închidă un magazin

Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri