Ilie Năstase vrea să devină tată la 74 de ani! Ioana, soția lui, a împlinit 45 de ani ”O să găsim o metodă” VIDEO

Ilie Nastase sotie
Ilie Nastase si Ioana, sotia lui cu 30 de ani mai tanara

Ilie Năstase este fericit cu noua sa soție, Ioana, femeia cu 30 de ani mai tânără ca el.

 

La scurt timp după divorțul de Brigitte, Ilie Năstase a apărut în compania Ioanei, o femeie cu 30 de ani mai tânăra ca el. Anul trecut, cei doi s-au și căsătorit, iar câteva luni mai târziu au apărut zvonuri privind un eventual divorț.

Numai că, surpriză, după ce Ioana chiar a spus că se desparte de Ilie Năstase, cei doi s-au cununat religios.

Evenimentul, deși a fost unul restrâns, a fost deosebit, a avut loc la mănăstire iar Ioana a purtat rochie de mireasă. De fapt, se pare că așa a convins-o Ilie Năstase pe soția lui să se împace și să nu ceară divorțul: cerând-o de soție în fața lui Dumnezeu, ea îmbrăcată în rochie de mireasă.

Ilie Nastase nunta Ioana
Ilie Nastase s-a casatorit pentru a cincea oara cu Ioana[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Și astfel, Ilie Năstase nu doar că s-a căsătorit pentru a cincea oară, la 74 de ani, dar spune că acum vrea să devină din nou tată. Ilie Năstase are 5 copii, cu trei dintre soțiile sale, în afară de Brigitte toate celelalte dăruindu-i moștenitori. Acum, Ilie Năstase vrea să aibă o fetiță cu Ioana, soția lui în vârstă de 45 de ani. Mai mult, îți dorește ca micuța să fie viitoarea Simona Halep a României, făcând tenis de performanță.

Citeste si: Oana Roman l-a dat de gol pe Ilie Năstase! De ce divorțează pentru a cincea oară: „Mă doare”

”Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a ăntâmplat cu Brigitte. E singura persoanaă pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie.

Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne ămpăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta”, a spus Ilie Năstase în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Ilie Nastase si Denise Rifai
Ilie Nastase a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D[Sursa foto: Kanal D]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ilie Năstase, despre cum i s-a schimbat viața datorită Ioanei, noua sa soție

De altfel, Ilie Năstase a spus de mai multe ori în emisiunea de la Kanal D cât de tare își iubește soția, dând de înțeles că aceasta i-a liniștit viața agitată după căsnicia cu Brigitte.

”Cred că așa a vrut Dumnezeu să o întâlnesc pe Ioana, asta cred.

Până să o cunosc pe ea eram credincios, dar după ce am întâlnit-o pe ea am fost la multe mănăstiri. Chiar și căsătora a fost la mănăstire. Am învățat multe de la ea. Nu știam Tatăl Nostru. Într-o seară i s-a făcut rău și mi-a zis ”Ilie, vino să-mi spui Tatăl nostru ca să mă simt mai bine”, i-am spus că nu-l știu perfect și să-l spunem împreună. Încerc să învăț acum de la ea lucruri pe care nici nu am avut timp când eram mai tânăr.
La 74 de ani am învățat și am început să cred mult în treaba asta. I-am dat și un nume după ce recent am fost la Mănăstirea Putna și preotul m-a întrebat dacă sunt credincios. Ioana avea un batic frumos și i-am spus preotului ”Părinte, de când sunt cu Maica Tereza sunt credincios”. Preotul așa a trecut-o in telefon Maica Tereza. Acum toți pretenii mei îi spun asa”, a povestit Ilie Năstase despre soția sa în emisiunea ”40 de întrebari cu Denise Rifai”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus. A fost nevoită să închidă un magazin

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies