Ilie Năstase, fără secrete, în fața telespectatorilor Kanal D,  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ilie Năstase, fără secrete, în fața telespectatorilor Kanal D,  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ilie Năstase, fără secrete, în fața telespectatorilor Kanal D,  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Primul tenismen din istorie care a trecut pragul milionului de dolari câștigat din premiile oferite în sportul alb,  vorbește, în exclusivitate, despre cariera uluitoare și viața de familie, marți, de la 23:15, la Kanal D.

Ilie Năstase, legenda vie a sportului românesc, vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 10 noiembrie, de la 23:15, la Kanal D.  Câștigător al unui număr covărșitor de titluri pentru România, în „sportul  alb”, personalitate efervescență a scenei publice românești, cu o poveste uluitoare de viață, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui, marele sportiv vine în fața telespectatorilor cu dezvăluiri în premieră.

Ilie Nastase a intrat în istorie drept primul lider al clasamanetului ATP (Association of Tennis Professionals) și este unul dintre cei mai importanți jucători ai anilor ’70, de două ori numărul 1 mondial,  cu șapte titluri de Grand Slam în palmares, cu 109 meciuri câștigate în cadrul Cupei Davis și de patru ori câștigător al Turneului Campionilor. Ilie Năstase este și primul tenismen din istorie care a trecut pragul milionului de dolari câștigat din premiile oferite de acest sport .  

Ilie Năstase a ținut primele pagini ale ziarelor nu numai cu extraordinarele realizări sportive, ci și cu viața sa personală tumultuoasă. Are cinci mariaje la activ, cinci copii și continuă să fie una dintre cele mai surprinzătoare personalități de pe scena publică românească. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase oferă cu generozitate amănunte surprinzătoare despre competițiile sportive din perioada comunistă, despre prieteniile și oamenii care l-au marcat, femeile din viață sa, experiența de tată,

greșelile trecutului, dar și planurile pentru viitorul apropiat și îndepărtat.           

              „Îl respectă România pe Ilie Năstase așa cum merită?”, „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră?”, „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ați mai căsători?”, „Va doare că niciunul dintre copiii dumneavoastră nu a făcut performanță în tenis?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care Ilie Năstase va răspunde în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D! 

 

Nu pierdeți marți, 10 noiembrie, de la ora 23:15, dezvăluiri în premieră făcute de Ilie Năstase  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Exemple de scrisori de intenție: șabloane și modele

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Horoscop Fecioară August 2024. Nativii Fecioară vor suferi schimbări

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies