Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Efectele Lunii Pline de Crăciun pentru 12 constelaţii


Efectele lunii pline in constelatia Rac din 22 decembrie a.c. isi va pune amprenta asupra tuturor celor 12 constelatii

Capricorn: va trebui sa aveti grija la epuizare si crizele la nivel de proprie identitate. De ceva vreme treceti prin trairi care aduc apasarea interioara, apatia usoara, incercarile independent de vointa dumneavoastra dar si neantelegerile cu ceilalti. Cel mai bine ar trebui sa lasati lucrurile si aspectele sa curga de la sine si aveti mai multe oportunitati. Doriti de Craciun linistea, siguranta si confortul singuri sau alaturi de peroane apropiate. In plan sentimental puteti fi dezamagiti cu usurinta si asta va poate afecta de sarbatori. Partenerul de viata se poate confrunta cu greutati si atunci va trebui sa fiti alturi de el! Sanatatea va joaca feste si odihna este solutia. Nu exagerati in abuzuri, indiferent de nuanta lor!

Citeste si: Zodiac CHINEZESC 2019. Ce aduce Anul Mistreţului de Pământ pentru toate zodiile

Varsator: daca aveti grija la sanatate totul poate fi perfect! O activitate profesionala va poate da programul de sarbatori peste cap si va trebui sa priviti lucrurile ca atare. Nu este exclus cineva sa va strice perioada sarbatorilor dar va avea directa conotatie cu programul profesional. Va trebui sa mai lasati obsesiile si curatenia de sarbatori, chiar daca aveti casa plina. Mai multa prudenta pe lnia nutritiei va poate feri de aspecte nedorite. Sitemul digestiv poate fi afectat si in cazul dumneavoastra daca nu veti sti sa va abtineti la timp de la anumite provocari culinare sau excese ale lichidelor. Biortimul pentru perioada sarbatorilor de Craciun, este impetuos necesar, daca riscati sa va neglijati ajungeti la specialist!

Citeste si: HOROSCOPUL anului 2019, prezentat de astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Unii vor avea lumea la picioare, alţii vor avea numai obstacole

Pesti: sa aveti in vedere nemultumirile dintre dumneavoastra si copii, acesta este cel mai important segment ca forma de manifestare. Ceva care va poate aduce in prim plan sunt consecintele actiunilor acestora sau deciziile proaste care le vor lua si atunci suferiti in interiorul dumneavoastra. Speculatiile nu vor prinde contur si atunci va trebui sa renuntati la ele. Din punct de vedere sentimental, posibilitatea de a trece printr-o perioada scurta de criza sau asteptarile sa nu fie pe masura, da poate fi ceva normal, element care vizeaza spectrul relational. Pentru mamicile insarcinate din aceasta zodie, perioada sarbatorilor poate fi toxica daca nu aveti grija ce mancati sau sa va resimtiti. Tot ce este indicat, echilibrul atat in alimnetatie cat si in starile emotionale! 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Specialisti

Parteneri