Horoscop weekend 21-23 decembrie 2018. Wow, ce weekend! 3 mari evenimente: Solstițiul de iarnă, ultima Superluna plină din an și start zodia Capricorn


Iată horoscopul de weekend 21-23 decembrie 2018, 3 zile de o intensitate specială dar și configurații care nu au mai fost așa de acum 19 ani!


In articol:

Cosmosul așează unele evenimente într-o asemenea aliniere încât mesajul trimis nouă este clar, puternic și revelator!

Vineri 21 decembrie are loc Solstițiul de iarnă și coincide cu ultima Luna plină a anului 2018, numită și Superluna plină albastră.

Lumina să în noaptea rece de iarnă, revărsată asupra omatului, este de netrecut cu vederea. Tot acum începe și zodia Capricornului muncitor și ambițios, o dată cu mutarea Soarelui pentru o luna din Săgetător în Capricorn.

Finalul de an și debutul lui 2019 ne găsește instalați de o săptămâna în zodia Capricorn acolo unde avem dedicarea și perseverență nu doar de a șți ce vrem cât și de a ne organiza că să ajungem unde vrem!

Începe zodia Capricorn. Semnificație și mesaj

Începând de vineri 21 decembrie, Soarele se mută în Capricorn și o dată cu el, vom avea parte de un schimb puternic de energii ce se revarsă asupra noastră.

Fiecare zodie care găzduiește marele Soarel generează influență caracteristicilor sale asupra personalitățîi noastre. În Capricorn, suntem cu toțîi un pic mai mult Capricorni. Deci cum?

Dacă acum unele aspecte ți se par confuze, în sezonul Capricornului ele se vor clarifica și vom reveni la control. Energia să ne facem să fim puternic împământați și legați de tot ce ne înconjoară, doar e semn de Pământ.

Totodată, ne vom distra bine în această perioada dar vom reuși să facem și să terminăm multe activități.

Cu Soarele în Capricorn ne simțim mult mai devotați dar și mai singuri decât înainte, fiecare din alte motive. Vom deveni mult mai disciplinați și responsabili, energie necesară după o luna de expansiune și călătorii în Săgetător.

Vom avea abilitatea să fim mai atenți la un nivel mult mai profund, deci ce nu are acum sens, va avea sub Capricorn. Vom merge mai departe într-un ton mai pozitiv !

Nouă energie ne ajută să ne focusam mai bine pe obiectivele noastre dar și să muncim pas cu pas pentru a ne construi viitorul.


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

HOROSCOP 20 decembrie cu astrologul Radu Stefanescu. Zodia care beneficiază de un ajutor nesperat și îi influenţează favorabil pe cei din jur

Horoscopul zilei de 20 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie mai atenți la cheltuieli

Dezvăluirile lui Nostradamus pentru 5 zodii! Predicții pentru 2019. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri și despărțiri

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 19 ianuarie 2021! O zodie pică un examen important!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri