Intra in primul restaurant subacvatic din sticla! Trebuie sa vezi ce priveliste geniala ai de acolo


Situat la cinci metri sub suprafata Oceanului Indian, acesta este primul restaurant subacvatic din lume.

 

Avand tavan si pereti din sticla, restaurantul ofera o priveste geniala, cu acces direct la rechini, pisici de mare, broaste testoase si corali. Are cinci stele, este parte a resortului Condrad Maldives Hotel si a fost conceput pentru oaspetii care vor sa se bucure de frumusetile oceanului, fara insa a se uda.
Situat la cinci metri de la suprafata apei, este atat de stralucitor incat oaspetii si staff-ul trebuie sa poarte ochelari de soare in incinta.
Numit de New York Daily News "cel mai frumos restaurant din lume", Ithaa ofera vederi panoramice de 180 de grade. Numele localului inseamna "mama perlelor" in limba din Maldive.
Restaurantul poate gazdui 14 persoane si te va face sa scoti din buzunar 190 de lire sterline de persoana pentru cina. Costul total de constructie a fost de 3 milioane de lire sterline si cantareste 175 de tone.

Avand tavan si pereti din sticla, restaurantul ofera o priveste geniala, cu acces direct la rechini, pisici de mare, broaste testoase si corali. Are cinci stele, este parte a resortului Condrad Maldives Hotel si a fost conceput pentru oaspetii care vor sa se bucure de frumusetile oceanului, fara insa a se uda.Situat la cinci metri de la suprafata apei, este atat de stralucitor incat oaspetii si staff-ul trebuie sa poarte ochelari de soare in incinta.Numit de New York Daily News" cel mai frumos restaurant din lume", Ithaa ofera vederi panoramice de 180 de grade. Numele localului inseamna "mama perlelor" in limba din Maldive.Restaurantul poate gazdui 14 persoane si te va face sa scoti din buzunar 190 de lire sterline de persoana pentru cina.
Costul total de constructie a fost de 3 milioane de lire sterline si cantareste 175 de tone.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri