Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”


Două dintre fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei s-au întâlnit la munte, în primele zile ale anului: este vorba despre Raluca și Manuela.


In articol:

Raluca Munte și Manuela Oprișiu s-au întâlnit pentru prima dată. S-a întâmplat la Bran, în primele zile ale anului, când cele două, alături de alți concurenți de la Puterea Dragostei s-au distrat împreună. Într-un live, în care apar cele două foste iubite ale lui Ricardo, fetele vorbesc despre cum și-au imaginat întâlnirea dintre ele.

”Am auzit multe lucruri urâte despre tine, dar nu le-am luat în seamă. Și de mine lumea spune multe. Acum, când te-am cunoscut, mi-am dat seama cum ești de fapt și îmi place de tine”, i-a spus Manuela, celei care a fost iubita lui Ricardo în primul sezon de la Puterea Dragostei, Raluca Munte.

Pe de altă parte, Raluca mărturisește că la un moment dat a fost chemată să se întoarcă în casa Puterea Dragostei, era în perioada în care Manuela și Ricardo formau un cuplu, dar i-a fost frică de reacția acesteia. ”Am fost chemată (n.red. la Puterea Dragostei) și m-am gîndit că tu o să sari la mine la ceartă, mi-a fost frică de tine, de reacția ta”, i-a spus Raluca Manuelei.

Citeste si: Ana Maria Lintaru are ghinion în dragoste? Cu cine a împărțit camera de Revelion frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei

Citeste si: Cine este bărbatul din cauza căruia Turcu vrea să se despartă de Roxana de la Puterea Dragostei? ”Să-și șteargă tatuajul până mâine” Tânăra a mărturisit că voia să se și mărite cu el

Citeste si: Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? Vezi imaginile incendiare dintr-un club!

Ricardo de la Puterea Dragostei formează un cuplu cu Deea

Cele două tinere pare că s-au înțeles de minune, asta și pentru că acum amândouă susțin că l-au uitat pe Ricardo. De altfel, tânărul este acum implicat într-o altă relație, cu o altă concurentă de la Puterea Dragostei, este vorba despre Deea, așa cum îi spun toți Andreei Ardelean.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri