Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? Vezi imaginile incendiare dintr-un club!


Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? Vezi imaginile incendiare dintr-un club!

Denisa şi Iancu Sterp de la Puterea Dragostei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din casă. Cei doi s-au certat de câteva ori, dar s-au împăcat, spre bucuria apropiaţilor şi fanilor lor.

Ei bine, de câteva zile circulă însă un filmuleţ, pe reţelele de socializare, care nu îl pune într-o lumină prea bună pe fratele lui Culiţă Sterp. Acesta îşi face apariţia într-un club cu -şi aici vine bomba- Simona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Imagini BOMBĂ! Cum a apărut Denisa pe holurile de la Puterea Dragostei? Când a văzut-o Iancu a luat foc! VIDEO

Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? "Du-o, mă, acasă şi dezbrac-o acolo"

Mai mult decât atât, protagoniştii noştri dansează lasciv şi, după câteva minute de apropieri incendiare, Simona începe să-l dezbrace, în local, în văzul tuturor. Cu cămaşa descheiată, Iancu a reacţionat imediat la gesturile tandre ale fostei concurente de la Puterea Dragostei, luând-o în braţe şi pupând-o în timp ce se învârteau pe ringul de dans.

La un moment dat, cântăreţul de pe scenă, şocat şi el de tot ce se întâmpla sub ochii lui, i-a spus lui Iancu: "Du-o, mă, acasă şi dezbrac-o acolo".

Rămâne de văzut cum va reacţiona Denisa după ce va vedea filmarea compromiţătoare cu iubitul ei. Fericită nu credem însă că o să fie.

Citeste si: Denisa de la Puterea Dragostei și-a făcut un tatuaj secret…pe fund! Avem imagini cu desenul


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu! Vedeta nu consumă după ora 14.00 decât iaurt şi ceai!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri