Cine este bărbatul din cauza căruia Turcu vrea să se despartă de Roxana de la Puterea Dragostei? ”Să-și șteargă tatuajul până mâine” Tânăra a mărturisit că voia să se și mărite cu el


Scandal uriaș la Puterea Dragostei între Roxana și Turcu, cei doi iubiții fiind la un pas de despărțire din cauza unui bărbat, un fost iubit al fumoasei concurente.


In articol:

Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei și-au adus acuzații grave și au fost la un pas de despărțire. Totul a pornit de la fostul iubit al Roxanei, bărbatul pe care concurenta de la Puterea Dragostei a afirmat mereu că l-a iubit cel mai mult până acum și al cărui tatuaj nu vrea să-l șteargă.

Turcu a făcut o adevărată criză de gelozie din nou la Puterea Dragostei atunci când Roxana, plângând, i-a spus că nu-și va șterge tatuajul cu fostul său iubit. ”Nu înțeleg ce treabă are el (n.red. Turcu), așa am hotărât, să nu-mi șterg tatuajul, chiar dacă nu mai sunt împreună cu el. Și nu o să mi-l șterg”, a spus Roxana, atunci când Turcu i-a cerut să-ți șteargă tatuajul până a doua zi.

Nu este prima dată când Roxana a mărturisit că Iustin este singurul bărbat din viața ei pe care l-a iubit cu adevărat, rănindu-le astfel sentimentele atât lui Andy, cât și lui Bogdan Mocanu.

 ”Cel mai mult l-am iubit pe Iustin, am stat cu el 4 ani. Îți dai seama că l-am iubit mult”, spunea la un moment dat Roxana.

Citeste si: Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? Vezi imaginile incendiare dintr-un club!

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Bogdan Mocanu pentru Andra la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei. ”Cum să nu-l iubești”

Roxana de la Puterea Dragostei, despre fostul ei iubit, Iustin ”Ne-am despărțit urât”

Apoi, într-un live pe pagina de Facebook Kfetele.ro, Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trăit-o cu un tânăr, pe nume Iustin. "Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am mutat împreună. A fost o legătură incredibilă, care a durat patru ani", a povestit Roxana de la Puterea Dragostei.

În ciuda faptului că relația era una puternică și chiar, la un moment dat, se vorbea și de o căsătorie, în mod surprinzător, s-a ajuns la o ruptură, fără cale de întoarcere. "Ne-am despărțit urât. În ultima perioadă, se schimbase totul. A intervenit influența familiei. Eu, de exemplu, nu suport ca părinții, atât ai mei, cât și ai lui, să intervină într-o relație. E adevărat, iau și eu în calcul sfaturile bune, dar doar atât. Consider însă că noi ne certăm, noi ne împăcăm, nu accept ca lumea din exterior să intervină. De aceea, s-a terminat. Acum Iustin este căsătorit, are soție, nu mă mai interesează", a dezvăluit Roxana la Kfetele.ro

Iustin, fostul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei, a apărut într-un videoclip al lui Hamude. 


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana de la Puterea dragostei regretă despărțirea de Bogdan Mocanu: „Îmi pare rău...”

BOMBĂ în showbiz! Ce a aflat Alin Oprea despre trecutul soției este incredibil!

Bianca Comănici, mesaj tăios pentru Florentina, fosta lui Livian de la "Puterea Dragostei": ”Domnișoara știe foarte bine..."

Bianca Comănici, surpriză de proporții în toiul nopții! A filmat totul pentru fani și iată ce bărbat i-a fost alături!

COVID-19 Italia: Se va începe vaccinarea la începutul lui 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de vineri, 4 decembrie 2020, anunțul ANM: intensificări ale vântului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri