Ana Maria Lintaru are ghinion în dragoste? Cu cine a împărțit camera de Revelion frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei


Ana Maria Lintaru a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei, fanii emisiunii vorbind frumos despre blonda, care deși nu a stat prea mult în emisiune, le-a furat inimile.


In articol:

Ana Lintaru a fost iubita lui Andy, înainte de a intra în emisiune, a încercat în casa Puterea Dragostei, să aibă o relație cu Bogdna Mocanu, care abia se despărțise de Roxana. A plecat însă din emisiune, iar relația ei cu Bogdan nu a continuat. Ana Lintaru a rămas însă în atenția fanilor Puterea Dragostei și datorită faptului că frumoasa blondă a păstrat legătura cu foțtii concurenți.

Ana e prietenă bună cu Simina, cu Raluca Munte și cu Simona. De altfel, acestea, alături de alți foști și actuali concurenți de la Puterea Dragostei, s-au întâlnit la munte, unde au și petrecut Revelionul. Ana Lintaru a arătat spectaculos la petrecerea de Revelion, rămânând în preferințele telespectatorilor Puterea Dragostei printre cele mai frumoase concurente.

Însă, mulți sunt cei care cred că Ana este ghinionistă în dragoste. Asta și pentru că de când a ieșit de la Puterea Dragostei, fumoasa blondă nu a fost văzută în compania vreunui bărbat. Mai mult, acum de Revelion, Ana a fost doar cu gașca de la Puterea Dragostei, iar în cameră a stat cu Simona, fosta ei colegă de show.

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Pirui vorbește în premieră despre relația avută cu Livian la Puterea dragostei! ”A fost o atracție, ne-am plăcut”! Declarații de la Istanbul

Citeste si: Cine este bărbatul din cauza căruia Turcu vrea să se despartă de Roxana de la Puterea Dragostei? ”Să-și șteargă tatuajul până mâine” Tânăra a mărturisit că voia să se și mărite cu el

Citeste si: Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite

Citeste si: Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite

Ana Lintaru, despre despărțirea de Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

Ce spune Ana Lintaru despre Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

După terminarea primului sezon al emisiunii, toți fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă între Bogdan Mocanu și Ana Lintaru și dacă își vor mai da o șansă. Mocanu a acceptat să continue și în sezonul doi, dacă Ana va reveni în casa Puterea dragostei. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar cei doi s-au despărțit, fără să ofere prea multe detalii.

Ana a dezvăluit pe Instagram ce s-a întâmplat, de fapt, între ei, și cum s-a ajuns la despărțire:„Ca un rezumat, el a ales să se întoarcă în emisiune, iar eu nu îmi mai vedeam locul în ecuație, dar tot răul spre bine, el a fost mai norocos și și-a găsit pe cineva. Păi m-a tot învinovățit de faza din club de la ziua Siminei, asta e singura greșeală”, a spus Ana Lintaru atunci. 


Citește și:

„Viata ca o prada”, in „Nemilosul Istanbul”

Simina de la Puterea dragostei, însărcinată pentru a doua oară?

Andreea Mantea, primele detalii despre cea de-a doua sarcină: „A fost singurul meu vis!”

Spune-mi cum ai buzele, ca să îţi spun cine eşti! Forma lor te poate trăda de la o poştă

Radio Impuls te provoaca sa castigi o masina! Ce trebuie sa faci? „Casca urechea!” Inscrie-te in cursa prin aplicatia „Radio Impuls”!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Adrian Streinu-Cercel: „În decurs de 6-8 săptămâni pandemia ar putea fi gata”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri