Ingredientul secret pentru șnițele de vis: Transformă-ți bucătăria în restaurant

Ingredientul secret pentru șnițele de vis: Transformă-ți bucătăria în restaurant
Cum să prepari șnițele ca la restaurant

Șnițelele sunt un preparat adorat de multă lume. Pe lângă gustul nemaipomenit, acestea sunt ușor de pregătit. Cu toate că majoritatea gospodinelor gătesc destul de des șnițele, acestea nu au același gust ca la restaurant.

Pentru a fi la fel de gustoase, există câțiva pași care trebuie urmați, dar și un ingredient secret.

Șnițelul, un preparat adorat în toată lumea

Citește și: Rețetă de Șnițel de pui cu cartofi prăjiți. Mai bun decât preparatele de tip fast-food!

snitel ingrediente
Ingredientul secret pentru șnițel[Sursa foto: Freepik]

Citește și: „Nu e prea făcut, dar nici în sânge! Ăla este mușchiul care mie îmi place în mod deosebit.” Gabriela Cristea, rețeta mușchiului de vită gătit medium rare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Șnițelele sunt o opțiune foarte bună atunci când preparăm o masă. Fie că le facem din carne de pui, curcan sau porc, acestea sunt ușor de făcut și pot rezista câteva zile în frigider. De asemenea, șnițelele pot fi combinate cu diverse garnituri, precum cartofi, legume sau piure. De cele mai multe ori, acestea sunt preferate de copii. Chiar dacă rețeta este simplă, atunci când sunt preparate în casă, șnițelele nu arată și nici nu au același gust, ca cele de la restaurant.

Acest fel de mâncare este consumat în întreaga lume, datorită avantajelor pe care le are: este delicios, rapid de preparat și nu este costisitor. Șnițelele sunt regăsite în meniurile multor restaurante, dar și în cele de tip fast-food. De cele mai multe ori, șnițelele comandate sunt diferite de cele preparate în propria bucătărie. Pentru a fi perfecte, acestea trebuie să aibă o crustă aurie, iar carnea din interior să fie suculentă.

Ce ingredient se pune în aluatul pentru șnițele

cum se gateste snitelul
Cum se gătesc șnițelele[Sursa foto: Freepik]

Pentru ca acest fel de mâncare să fie perfect, aluatul trebuie să fie preparat cu mare atenție. Se pare că pentru șnițele gustoase, este nevoie de un ingredient secret, care este destul de rar folosit în bucătărie. Foarte mulți bucătari adaugă în respectivul aluat, Coca-Cola. În rețeta clasică, bucata de carne trebuie trecută printr-un amestec de făină, ou și pesmet, iar ulterior va fi prăjită în baie de ulei.

Pentru ca aluatul să fie mai aerat, gospodinele pot adăuga două linguri din celebrul suc. Băutura carbogazoasă va face ca șnițelele  să nu mai absoarbă atât de mult ulei.  În cazul celor care nu vor să folosească suc în rețetă, îl pot înlocui cu apă minerală.

Trucuri pentru prepararea snițelelor

Cum să prepari șnițele ca la restaurant. Care este ingredientul secret[Sursa foto: freepik]

Există câteva trucuri pentru atunci când ne dorim să gătim acest preparat.

Spre exemplu, uleiul din tigaie trebuie să fie foarte bine încins, înainte să adăugăm carnea. De asemenea, carnea pentru şniţele trebuie feliată în bucăţi potrivite, dar nu prea groase, pentru că nu se vor prăji cum trebuie.

Cum să prepari șnițele ca la restaurant[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Zodiac chinezesc 25 august 2022. Dragonul va avea parte de o perioadă benefică din punct de vedere financiar!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Vlăduța Lupău și-a reluat evenimentele. Cu cine își lasă bebelușul și ce îi dă să mănânce

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies