Ingredientul secret pentru o iahnie de fasole ca la restaurant. Bucătarii pricepuți îl folosesc tot timpul


Iahnia de fasole este un preparat de-a dreptul delicios și face parte din bucătăria tradițional românească. Bucătarii pricepuți folosesc tot timpul un ingredient secret care să îi ofere un gust ca la restaurant.


In articol:

Maeștrii culinar pregătesc această iahnie de fasole foarte atent și folosesc ingredientele secrete pentru un gust de-a dreptul delicios.

Citeste si: Cu ce se mănâncă apio

Ingredientul secret pentru o iahnie de fasole ca restaurant

Cei dragi vor fi foarte fericiți, după ce vor gusta acestă iahnie de fasole. Dacă te-ai întrebat cum îi poți oferi un gust ca la restaurant, ei bine, aici ai ingredientele speciale, care îi vor lăsa pe toți cu gura căscată!

Pentru o iahnie de fasole ca la restaurant ai nevoie de următoarele ingrediente: chimen, o ceapă, 500 grame fasole, doi morcovi, un kilogram de ciolan afumat, o lingură de ulei, trei linguri de pastă de tomate, patru foi de fain, o jumătate de lingură de cimbru, sare, piper negru, o jumătate de lingură de boia de ardei, o jumătate de lingură

rasă de oregano.

Ingredientul secret pentru o iahnie de fasole ca la restaurant

Ingredientul secret pentru o iahnie de fasole ca la restaurant

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Rețetă de prăjitură Albă ca Zăpada. Ingredientul secret pentru a ieși ca în copilărie

Modul de preparare

Pentru început, este importat ca fasolea să fie lăsată la înmuiat peste noapte, iar a doua zi se pune la fiert, apa fiind schimbată de două sau trei ori.

Într-un vas diferit, se pune ciolanul fiert, iar în momentul în care carnea se desprinde de pe os, înseamnă că focul trebuie oprit. Ulterior, carnea se scoate și se lasă la răcit.

Apa în care a fiert ciolanul nu se aruncă, se păstrează. În tot acest timp, se toacă mărunt morcovul și ceapa, iar apoi le călim în ulei până în momentul în care ceapa devine transparentă.

Peste călitură se presară boia, iar ulterior se poate tăia carnea de pe ciolan în bucăți potrivite. Se va adăuga peste fasole, iar apa se va lăsa deoparte.

După toți acești pași, se adaugă oregano, pastă de tomate, chimen, foi de dafin și cimbru, iar toate aceste se lasă la fiert până în momentul în care toate ingredientele s-au frăgezit.

La final se toarnă și sare și piper, în funcție de gust. La final, după ce ați urmat toți acești pași, urmează să serviți preparatul împreună cu cei dragi. Poftă bună!

Ingredientul secret pentru o iahnie de fasole ca la restaurant

Ingredientul secret pentru o iahnie de fasole ca la restaurant

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să estompezi petele de pe față cu ingrediente naturale

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rețeta unei salate delicioase de vară. „O salată pe care o prepar aproape la ordinea zilei!”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

4 Feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

Trucul impresionant cu staniol pentru a depozita făina, mălaiul și orezul. Metoda care ușurează munca gospodinelor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri