Informatii despre Liberty Parade 2015! Afla totul despre acces, line-up si caravana!


Peste 70.000 de tineri sunt asteptaţi sa participe in acest week end pe plaja Liberty Arena dintre Venus si Saturn la cea mai mare manifestare a spiritului liber si a muzicii electronice din Romania: Liberty Parade.

Intr-un maraton de peste 12 ore de muzica dance, 18 dintre  dintre cei mai cunoscuţi DJ autohtoni vor realiza mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live, intr-o desfasurare de forţe  care va duce spectacolul de lumini si de sunet dincolo de orice a fost trait sau imaginat in show-urile de gen de pana acum la noi.

Liberty Parade se desfasoara pe una dintre cele mai mari scene pentru un show romanesc -  37m deschidere, 15 metri adancime, 14 metri inalţime - o structura care suporta la aceasta ediţie Liberty Parade 360 de tone echipament si e inconjurata de 400mp ecrane care duce la o deschidere de 60m.

DJ-ii din line-up sunt: Emil Lassaria, Cristi Stanciu, Dj Andi, DJ Optick, Liviu Hodor, Raoul Russu, Vika Jigulina.

Urmand trend-ul internaţional al mixurilor dintre muzica electronica si cea live, fiecare dintre DJ-ii din line-up va avea in acest an un moment special (de cateva minute) cand va lansa o provocare pentru un artist din zona muzicii pop sau rock de a face faţa ritmurilor electronice intr-un performance live. Cei mai mulţi dintre artistii invitaţi sunt surpriza, dar numele pe care organizatorii le-au anunţat pana acum sunt Puya, Marius Moga si Lucia.

Caravana Liberty Parade incepe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor din Olimp pana in Venus. Dj-ii care vor insoţi caravana energiei, a costumelor pline de culoare si a oamenilor lipsiti de griji si de complexe sunt: DJ Saguna DJ Deeper, DJ Seka, DJ Aser, DJ Parker, Dj Mentol, Dj Beaghy. (la acest link puteti vedea o animaţie cu traseul caravanei Liberty Parade 2015 http://www.radio21.ro/libertyparade/harta-cu-traseul-caravanei-liberty-parade-2015-video/)

In acest an, in premiera, distracţia incepe inca de pe drumul catre mare. De vineri de la ora 15.00 in benzinaria OMV de pe Autostrada A2 km 49, catre litoral, vor mixa Dj Mark Rayen, DJ Deeper, DJ Dark, DJ Afgo, set-urile se vor incheia cu o ora inainte de debutul caravanei la Olimp.

In 2015 Liberty Parade trece la nivelul urmator: TRANSFORMAREA. Accesul este liber, insa participanţii trebuie sa aiba peste 18 ani.

Accesul in Liberty Arena se va face dinspre Saturn incepand cu ora 19.00.

 


Citește și:

Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!

Covid impune noi reguli. Ce trebuie să faci începând de azi!

Nelson Mondialu se implică în scandalul momentului! Ce a putut spune despre bătaia încasată de Ștefania, de la Adelin? „Ăsta o băga pe treabă...”

Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

Cum să scapi de fumat cât mai repede!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan. Cei doi vor deveni părinți?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri