INFORMAŢII DE ULTIMĂ ORĂ! Adevărul despre accidentarea lui Alin Andronic! Ce i-au spus medicii din Germania după şi-a făcut analizele EXCLUSIV


Alin Andronic s-a dus imediat la spital după revenirea de la Exatlon

Alin Andronic a fost, fără exagerare, cel mai îndrăgit concurent din cel de al doilea sezon Exatlon România! În ciuda faptului că nu a reuşit să câştige marele trofeu, din cauza abandonului din finală, oamenii au văzut în el omul potrivit pentru a deveni campionul real din Republica Dominicană! 

Dezamăgit de rezultatul final, ”războinicul” a revenit în ţară, însă nu a zăbovit prea mult pe plaiurile mioritice! Problemele grave pe care le avea la picior şi dorul de familie l-au determinat să părăsească în mare grabă România!

Imediat ce a ajuns în Germania, la Darmstadt, bărbatul s-a şi dus la spital, întrucât durerile erau deja insuportabile după Exatlon! Din păcate, din surse apropiate ”războinicului”, veştile date de medici nu au fost deloc bune. Alin Andronic a aflat că genunchiul său este extrem de afectat, concret analizele efectuate au arătat că fascia genunchiului drept este aproape ruptă şi tumefiată! În atari condiţii, este musai ca ea să fie refăcută, poate chiar şi chirurgical, pentru ca bărbatul să poată merge normal în cel mai scurt timp!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi: "Femeia e WC-ul bărbatului"

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Mara Bănică e distrusă: ”Să ai grijă de noi, Daniel Pitei! Şi iartă-ne pe toţi! Aşa cum ştiu că şi pe tine te-a iertat bunul Dumnezeu!”

Ce s-a întâmplat cu fetiţa Lorenei Rojas, actriţa din telenovela „Trupul dorit” care a pierdut lupta cu cancerul la 44 de ani. Cum arată Luciana la 3 ani de la moartea actriţei

Ritualuri de împerechere ciudate: „scrima cu penisul”, masturbări mutuale şi miros de fecale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri