Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi: "Femeia e WC-ul bărbatului"


 

 

Anca Pop, artista găsită moartă în Dunăre, era o figură destul de controversată, după cum spun nu doar cei care au cunoscut-o, dar şi în urma declaraţiilor ei. 

În urmă cu câteva luni, Anca Pop apăruse la o emisiune TV în care şi-a povestit viaţa şi greutăţile pe care le-a întâmpinat. 

Cântăreaţa a recunoscut cu nonşalanţă că îi este mult mai uşor să lege relaţii amoroase cu o femeie, decât cu un bărbat, şi venise însoţită chiar şi de iubita ei. 

 

 

 

Întrebată de Mirela Vaida de ce nu este interesată de bărbaţi, Anca Pop a mărturisit că totul i se trage din copilărie. 

 

"E o chestie care se impregnează emoţional de la mama şi de la ancetrali şi care dintr-un instinct de supravieţuire, cum zicea bunica Femeia e WC-ul bărbatului, şi atunci mama repeta acest lucru şi instinctiv mi s-a părut total greşit şi am luat-o pe altă cale. 

Nu suntem o revelaţie, explorăm şi trăim în prezent. Nu există reguli, atâta timp cât nu faci rău nimănui şi dacă devii atent la asta şi la orice mişcare pe care o faci o să îţi dai seama că eşti învăluit în lanţuri. 

 

Am avut şi relaţii cu bărbaţi, m-am simţit liberă, dar nu am simţit  acea comuniune.

Ca să ai comuniunea aia trebuie să fii la un nivel de spiritualitate complementar. Poate aş putea şi cu un bărbat, dar ar trebui să-l caut prin lume.", a povestit ea.  

 

A.M.


Abonează-te pe

Citește și:

Mara Bănică e distrusă: ”Să ai grijă de noi, Daniel Pitei! Şi iartă-ne pe toţi! Aşa cum ştiu că şi pe tine te-a iertat bunul Dumnezeu!”

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Ce s-a întâmplat cu fetiţa Lorenei Rojas, actriţa din telenovela „Trupul dorit” care a pierdut lupta cu cancerul la 44 de ani. Cum arată Luciana la 3 ani de la moartea actriţei

Ritualuri de împerechere ciudate: „scrima cu penisul”, masturbări mutuale şi miros de fecale

Doliu mare în România! Un producător TV A MURIT. Horia Brenciu a făcut anunţul: ”Dragule, stai liniştit...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri