Incredibil, Elena Gheorghe a plâns în faţa a 4000 de oameni! Vezi prin ce a trecut artista săptămâna trecută! "De acolo, de Sus, a fost alături de mine" EXCLUSIV!


Elena Gheorghe a plâns în faţa a 4000 de oameni! Vezi prin ce a trecut artista săptămâna trecută!


In articol:

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare, joia trecută, pentru românii și aromânii veniți la concertul de muzică armânească susținut de Elena Gheorghe. La spectacolul „Lunâ Albâ” s-a dansat, s-a râs, au existat și momente pline de emoție, a fost exact așa cum artista le-a promis fanilor că va fi.

Elena și-a fermecat publicul încă de la început, când sala a izbucnit în ropote de aplauze atunci când s-au auzit primele acorduri din “Lunâ Albă”, piesă ce a depășit deja 17 milioane de vizualizări pe YouTube.

Seara a continuat cu cântece celebre armânești (Ela Ela, Pamporea, Un trandafil creasti la firida mea), dar și cu piese noi, incluse pe noul album al artistei. Nu au lipsit nici invitații speciali, artiști consacrați ai comunității armânești ca Sirma Guci, Gicu Coadă, Steaua di Vreari sau Dani Peanci.

Elena s-a ținut de cuvânt și a transformat Sala Palatului în cel mai mare ring de dans, pentru că ritmurile machedonești nu au lăsat pe nimeni să stea jos și toată lumea a început să intre în hore.

Spectaculoase au fost și ținutele cu care artista și-a făcut apariția pe scenă. Sute de metri de material, imprimat special, au fost folosite pentru a crea rochiile pe care le-a purtat solista.

În timpul concertului, în culise, cinci persoane au fost tot timpul alături de Elena pentru a o ajuta să se îmbrace și să își așeze accesoriile. Una dintre cele mai apreciate apariții a fost într-o rochie albastră ce avea imprimate fotografii ale bunicii ei care s-a stins în urmă cu doi ani.

Elena a purtat această ținută atunci când a cântat melodia preferată a bunicii ei, Ma ti s-adar. Artista le-a povestit celor din sală cât de specială a fost relația pe care a avut-o cu "dada" ei și cât de important este acest moment pentru ea.

Elena Gheorghe a plâns în faţa a 4000 de oameni! "Sunt oameni care nu pleaca de langa noi niciodata, pentru ca ii pastram mereu in ganduri si amintiri"

“Dada și-a dorit să cânt despre rădăcinile mele și să duc tradițiile mai departe. Sunt fericită să îi pot împlini visul si stiu cat de mult s-ar fi bucurat pentru mine. Sunt oameni care nu pleaca de langa noi niciodata, pentru ca ii pastram mereu in ganduri si amintiri. Cred ca fiecare dintre noi are un suflet pe care il va simti mereu aproape, pe care il va purta vesnic in inima. Pentru ei toti, sa aprindem in seara asta stelele!”, au fost câteva dintre cuvintele spuse de artistă, în lacrimi, înainte de a cânta piesa.

Surprize au apărut și din rândul spectatorilor. Elena a întâlnit un grup de 10 prieteni veniți tocmai de la Sighetul Marmației pentru a participa la concert. “Astfel de momente sunt atât de frumoase pentru mine, pentru că îmi dau seama că muzica mea ajunge la inima oamenilor și asta mă face super fericită!”, a declarat ea.

Din primele rânduri nu avea cum să lipsească familia, în special cei doi copii, Nicholas și Amelie. Micuţul de şapte ani nu și-a scăpat mama din priviri toată seara, ba chiar a și fredonat alături de ea câteva piese, iar Ame era fascinată de tot ce se întâmpla acolo. La final a ajuns și pe scenă, unde nu știa exact dacă să rămână sau să se întoarcă spre bunici.

“Sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat în această seară, chiar de Ziua Națională a Armânilor. E un vis împlit, pentru că așa cum am mai spus-o, Dada, bunica mea, și-a dorit foarte mult să susțin un concert de muzică armânească de o asemenea amploare și știu că de acolo, de Sus, a fost alături de mine. Sunt fericită pentru că tot spectacolul a fost o parte din mine, mi-am pus tot sufletul în acest eveniment și mă bucur că toți cei din sală au simțit asta. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii mi-au spus că s-au simțit mai degrabă ca la o petrecere, nu a fost un simplu concert. Și mai sunt foarte fericită pentru faptul că am reușit încă o dată să arătăm că muzica are un limbaj universal și indiferent dacă ești român sau aromân, ritmul ei îl trăiești cu aceeași intensitate. Am simțit asta și aseara, iar lucrul ăsta mi-a fost confirmat și de feed-back-ul pe care l-am primit. Una dintre fetele venite la concert mi-a scris: „Elena, eu sunt armână, cred că era firesc să iubesc muzica asta, dar iubitul meu este român și mi-a zis că de mult nu i-a mai plăcut atât de tare la un concert”. Este unul din cele mai frumoase mesaje pe care le-am primit”, a povestit Elena.

Elena Gheorghe duce spectacolul de la Sala Palatului în Grecia

Lunâ Albâ, concertul de muzică armânească pe care Elena Gheorghe l-a susținut pe 23 mai la Sala Palatului a fost un adevărat succes. Oamenii au râs, au plans, au dansat și au trait fiecare piesă. Elena și-a fermecat publicul prin ținutele spectaculoase, prin invitații speciali și prin toată energia pe care le-a oferit-o celor prezenți pe parcursul spectacolului. Întâmplarea a făcut ca la acest concert să ia parte și câțiva organizatori de evenimente care au fost cuceriți de show-ul artistei și i-au propus să ducă spectacolul și în Grecia. Discuțiile au demarat încă de a doua zi, urmând ca în perioada următoarele să se pună la punct detaliile.

“Sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat în această seară, chiar de Ziua Națională a Armânilor. E un vis împlit, pentru că așa cum am mai spus-o, Dada, bunica mea, și-a dorit foarte mult să susțin un concert de muzică armânească de o asemenea amploare și știu că de acolo, de Sus, a fost alături de mine. Sunt fericită pentru că tot spectacolul a fost o parte din mine, mi-am pus tot sufletul în acest eveniment și mă bucur că toți cei din sală au simțit asta. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii mă întreabă când vom veni și în orașul lor, iar vestea bună este că vom susține acest concert și în țară. O veste la fel de bună este și faptul că vom duce acest show și în Grecia, propunere pe care am primit-o imediat ce am coborât de pe scenă”, a povestit Elena.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii se îndepărtează de oamenii dragi, Capricornii sunt bârfiţi

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Horoscop TAROT săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Care este semnificația lumânărilor pe care le folosim la diferite sărbători și evenimente, nunți și botezuri?

Zodiac chinezesc 1 Octombrie 2022. Mistreții pot trece printr-o despărțire!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 1 Octombrie 2022. Află ce zodie este predispusă la probleme de sănătate!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri