Incredibil ce s-a descoperit despre criminalul din Caracal! Ce femei îi plăceau și cum se comporta față de ele ! ”Nu aveau nici măcar o șansă, le urmărea!”


Criminalul din Caracal își selecta cu mare atenție victimele feminine

Cazul din Caracal pare a fi departe de a se elucida! În ciuda declarațiilor făcute de Gheorghe Dincă în privința Alexandrei și a Luizei, pe care susține că le-ar fi ars după ce le-ar fi ucis în bătaie, se pare că anchetatorii încă mai au dubii în privința acțiunilor criminale și caută și pe alte piste!

Pe de altă parte, persoane care îl cunosc pe Dincă merg pe ideea că el a acționat ca un monstru, la fel cum de altfel se și comporta de la o vreme încoace. ”Era retras, nu mai suporta pe nimeni și căuta motive de scandal dacă nu îi convenea ceva. Devenise extrem de irascibil ”, au dezvăluit oamenii din oraș.

Criminalui din Caracal prefera un anumit tip de femei Alexandra și Luiza reprezentau tiparul lui 

O româncă stabilită în Italia a declarat că Gheorghe Dincă făcea parte din anturajul unui traficant de persoane. Femeia a povestit în presă că bărbații din acea rețea ar  racola fete din România promițându-le locuri de muncă, dar când ajungeau în Italia le obligau să se prostitueze. În ceea ce îl privește pe monstrul din Caracal, el prefera să agațe numai fete tinere sau femei despărțite, totul pentru a nu da de bănuit că le-ar face ceva!

Liviu Chesnoiu avea să completeze imaginea de ansamblu a lui Gheorghe Dincă printr-o analiză legată de victimele sale. În viziunea specialistului cu experință în astfel de cazuri, criminalui din Caracal prefera un anumit tip de femei! ”Cum le-a văzut pe fete, ele nu au mai avut nici măcar o șansă! Dintr-un studiu făcut reiese că Alexandra și Luiza reprezentau tiparul lui, adolescente, micuțe, firave! Alt gen nu lua în calcul”, a descris bărbatul felul în care acționa subconștientul monstrului.

Foto Inquam/Bogdan Danescu

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Știați că stresul albește părul? Cercetătorii ne învață cum să evităm acest lucru!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din (auxiliare)

Parteneri