In cat timp se digera mancarea in stomac? Afla care este adevarul!

In cat timp se digera mancarea in stomac? Afla care este adevarul!
In cat timp se digera mancarea in stomac? Afla care este adevarul!

Iata de cat timp au nevoie alimentele pentru a fi prelucrate în stomac.

 

Apa – trece aproape deodata direct în intestin;
Sucurile de fructe si supele – 15-20 de minute;
Piureul din legume – 20-30 de minute;
Pepenele verde – 20 de minute;
Pepenele galben – 30 de minute;
Portocalele, poama, grapefruitul – 30 de minute;
Merele, prasadele, piersicele, visinele – 40 de minute;
Rosiile, salata, castravetii – 30-40
de minute;
Bostaneii, broccoli, varza, mazarea, porumbul – 45 de minute;
Morcovul, sfecla – 50 de minute;
Orezul rafinat, hrisca, faina de grau, faina de porumb, fulgii de ovaz, malaiul – 60-90 de minute;
Semintele de floarea soarelui, de bostan, de susan – 2 ore;
Migdalele, alunele, arahidele crude, nucile – 2,5-3 ore;
Laptele – 2 ore;
Chefirul –
1,4 ore;
Branza de vaci si casul – 90 de minute;
Cascavalul cu cheag tare – 4-5 ore;
Ouale – 45 de minute;
Cambula, halibutul – 30 de minute;
Somonul, pastravul, tonul, heringul – 45-60 de minute;
Carnea de pui – 1,5-2 ore;
Carnea de curcan – 2-2,2 ore;
Carnea de vita si
de oaie – 3-4 ore;
Carnea de porc – 4,5-5 ore.
Sursa

Apa – trece aproape deodata direct în intestin;

Sucurile de fructe si supele – 15-20 de minute;

Piureul din legume – 20-30 de minute;

Pepenele verde – 20 de minute;

Pepenele galben – 30 de minute;

Portocalele, poama, grapefruitul – 30 de minute;

Merele, prasadele, piersicele, visinele – 40 de minute;

Rosiile, salata, castravetii – 30-40 de minute;

Bostaneii,

broccoli, varza, mazarea, porumbul – 45 de minute;

Morcovul, sfecla – 50 de minute;

Orezul rafinat, hrisca, faina de grau, faina de porumb, fulgii de ovaz, malaiul – 60-90 de minute;

Semintele de floarea soarelui, de bostan, de susan – 2 ore;

Migdalele, alunele, arahidele crude, nucile – 2,5-3 ore;

Laptele – 2 ore;

Chefirul – 1,4 ore;

Branza de vaci si casul – 90 de minute;

Cascavalul cu cheag tare – 4-5 ore;

Ouale – 45 de minute;

Cambula, halibutul
– 30 de minute;

Somonul, pastravul, tonul, heringul – 45-60 de minute;

Carnea de pui – 1,5-2 ore;

Carnea de curcan – 2-2,2 ore;

Carnea de vita si de oaie – 3-4 ore;

Carnea de porc – 4,5-5 ore.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Vești bune pentru pensionare! Ajutor financiar acordat în 2025 – cine primește bani în plus?

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Alexandru Ciucu, prima reacție după acuzațiile Alinei Sorescu: „Se spun despre mine minciuni strigătoare la cer”

Ce semne a primit Claudiu Molnar, după decesul soției sale: „A aprins-o în dormitor...”

Cine a omorât-o, de fapt, pe Elodia? Dan Diaconescu rupe tăcerea, după mai bine de 15 ani de la controversata dispariție: „Sigur nu Cioacă singur”

VIDEO „Ne este foarte frică”. Măcelul din Urziceni. Atacatorii au fost capturați


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies