Imagini ireale! Asa arata hotelul de pe insula privata a actorului Marlon Brando! Uite cat costa o camera aici


Marlon Brando a considerat insula Tetiaroa sanctuarul sau personal pentru o lunga perioada de timp.

 

Actorul a descoperit aceasta insula din Oceanu Pacific in timp ce filma pentru "Mutiny on the Bounty", in anii '60, si a transformat-o in sanctuarul sau personal.
Acum, la a 10-a aniversare a mortii lui Marlon Brando, insula privata Tetiaroa anunta deschiderea unui resort de lux numit "The Brando", in care o camera poate costa pana la 7500 de lire pe noapte.
Acest superb atol din Polinezia Granceza se afla aproape de Tahiti si va gazdui 35 de vile de lux, fiecare dotata cu o piscina si o plaja privata. Deschiderea va avea loc pe 1 iulie.
Cei opt copii supravietuitori ai lui Brando si-au unit fortele pentru a construi acest complex eco, all-inclusive. Insula este accesibila doar cu ajutorul avionului si ofera peisaje uimitoare, cu palmieri, pasari exotice si viata marina bogata.
Conceput sa reflecte cultura si stilul de viata polinezian, resortul include un beach bar, piscina, gradina organica, biblioteca si chiar o statie de cercetare a mediului.
Printre activitatile oferite se numara ciclismul, inotul, observarea pasarilor sau navigatia pana pe o insula vecina, scufundari si snorkeling. Un restaurant cu meniu conceput de Chef Guy Martin si un Spa completeaza pachetul generos de servicii.

Actorul a descoperit aceasta insula din Oceanu Pacific in timp ce filma pentru "Mutiny on the Bounty", in anii '60, si a transformat-o in sanctuarul sau personal.Acum, la a 10-a aniversare a mortii lui Marlon Brando, insula privata Tetiaroa anunta deschiderea unui resort de lux numit "The Brando", in care o camera poate costa pana la 7500 de lire pe noapte.Acest superb atol din Polinezia Granceza se afla aproape de Tahiti si va gazdui 35 de vile de lux, fiecare dotata cu o piscina si o plaja privata. Deschiderea va avea loc pe 1 iulie.Cei opt copii supravietuitori ai lui Brando si-au unit fortele pentru a construi acest complex eco, all-inclusive. Insula este accesibila doar cu ajutorul avionului si ofera peisaje uimitoare, cu palmieri, pasari exotice si viata marina bogata.Conceput sa reflecte cultura si stilul de viata polinezian, resortul include un beach bar, piscina, gradina organica, biblioteca si chiar o statie de cercetare a mediului.Printre activitatile oferite se numara ciclismul, inotul, observarea pasarilor sau navigatia pana pe o insula vecina, scufundari si snorkeling. Un restaurant cu meniu conceput de Chef Guy Martin si un Spa completeaza pachetul generos de servicii.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda, au devenit părinți în secret

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri