Imagini dramatice. O femeie își cere iertare în genunchi, după ce a infectat cu Covid-19 mai multe persoane


Femeia a fost amenințată, după ce nu a respectat izolarea și a îmbolnăvit cu Covid-19 mai mulți membri ai familiei, precum și mai mulți localnici.


In articol:

Imagini dramatice au fost filmate în localitatea Cernăuți, din Ucraina, unde o femeie care s-a întors din Italia și care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus, le-a cerut iertare acestora în genunchi.

Femeia, care nu a respectat regulile impuse de către autorități și nu a stat în carantină, este acum amenințată alături de familia sa, după ce a îmbolnăvit mai multe persoane.

Citeste si: Sofia Vicoveanca, reacție disperată după ce s-a spus că este infectată cu Covid-19: „Respect toate sfaturile medicilor”

Pentru că nu a respectat regulile de izolare, copiii, nepoții și câțiva localnici au ajuns să se îmbolnăvească din cauza ei. Panicați și furioși din cauza situației, mai mulți oameni au amenințat că îi vor da foc la casă, fapt care a speriat-o pe femeia care a ajuns să își ceară scuze în genunchi pentru ce a făcut.

Imagini dramatice. O femeie își cere iertare în genunchi, după ce a infectat cu Covid-19 mai multe persoane

Citeste si: Profesorul Alexandru Rafila, anunț important! Cât mai durează carantina în România din cauza Covid-19

„Am auzit că vreți să îmi incendiați casa și să vă răzbunați pe copiii și nepoții mei. Mă pun în genunchi în fața voastră. Lăsați-mi familia în pace. Pe mine puteți să mă pedepsiți cum doriți”, le-a spus femeia într-un filmuleț care a ajuns pe canalele media din Ucraina.

Disperată de situația creată, femeia le-a promis că nu va mai reveni în Italia.

 

Ce trebuie să facă persoanele care revin din zone de risc

Citeste si: Ordonanța Militară. Au voie minorii să iasă din casă pe perioada restricțiilor?

Specialiștii le atrag atenția persoanelor care revin din zone de risc, precum Italia, Spania, Marea Britanie și Germania, să respecte perioada de izolare și să nu intre în contact cu persoane care au probleme respiratorii, cu persoane în vârstnice sau cu copii și să anunțe autoritățile în cazul în care au cel mai mic simptom de Covid-19: tuse, febră, uscăciunea gâtului, dureri musculare și oboseală.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri