Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record


Creștere alarmantă a oamenilor care au rămas fără un loc de muncă, notează Digi24. Conform ultimelor datele de la Ministerul Muncii, la data de 1 aprilie 155.000 de români au rămas fără loc de muncă.


In articol:

Pe lângă cei fără loc de muncă, încă 800.000 de muncitori din România au fost trimiși în șomaj tehnic, anunță Digi24. Cifrele înregistrează o creștere alarmantă, în doar două zile numărul celor care au fost concediați a crescut cu 45.000, iar al celor trimiși în șomaj tehnic cu 300.000.

Digi 24:Dezastru pentru România. În două zile s-a doborât orice record
Digi 24:Dezastru pentru România. În două zile s-a doborât orice record

Cei mai mulți oameni din România și-au pierdut jobul în domenii precum comerț cu ridicata și amănutul, hoteluri și restaurante sau construcții.

Statistica: Viitorul în România devine din ce în ce mai sumbru

Conform celor mai recente date, 795.291 de contracte al firmelor din România au fost suspendate și 155.675 de contracte au încetat. În urmă cu doar două zile cifrele arătau 498.778 de contracte de muncă suspendate și 111.340 de contracte de muncă încetate.

Citeste si: 509 decese in ultimele 24 de ore in Franta. Peste 6.000 de pacienti, la Terapie Intensiva

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, anunț nou despre coronavirus! Când ne vom relua viețile și ce urmări vor exista? „Despre ce economie mai vorbim noi?”

Citeste si: România are vaccinul împotriva COVID-19. Anunț capital venit de la Timișoara. „Putem să îl dezvoltăm”

Citeste si: Te poti plimba cu bicicleta in timpul starii de urgenta? La ce distanta de casa trebuie sa fie supermarketul de la care faci cumparaturi?

Citeste si: Ministerul Educaţiei a publicat testele de simulare online pentru Evaluarea Naţională şi pentru BAC! Descarcă de aici

Citeste si: Cum eviţi contaminarea cu coronavirus prin haine sau pantofi. Sfaturile prețioase ale medicului Virgil Musta

Digi 24:Dezastru pentru România. În două zile s-a doborât orice record
Digi 24:Dezastru pentru România. În două zile s-a doborât orice record

Din totalul de 795.291 de contracte de muncă suspendate, 207.688 sunt în industria prelucătoare, 156.361 în comerțul cu ridicata și cu amănuntul sau repararea autovehiculelor și motocicletelor și 110.667 în hoteluri și restaurante.

De asemenea, din 155.675 de contracte încetate, 30.873 sunt în comerțul cu ridicata și amănutul sau repararea autovehiculelor și motocicletelor, 27.174 în industria prelucrătoare și 19.254 în construcții.


Abonează-te pe

Citește și:

Pacienții COVID, tratați pe holuri la Institutul "Matei Balș" din București!

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Bianca de la "Puterea Dragostei", în doliu! Pe cine a pierdut fosta concurentă?!

Sfatul zilei de astăzi, joi 26 noiembrie 2020. Peștii își deschid inima

Profesorul Alexandru Rafila solicită redeschiderea școlilor pentru clasele primare: „Nu putem ține un copil în fața unui ecran”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 26 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță sunt într-o etapă foarte bună a vieții lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri