Îl iubeşti nebuneşte, dar el nu te vrea? Cum să pleci dintr-o relaţie pe care o vrei… doar TU - sfaturile specialistului


O vorbă spune să părăseşti o petrecere cât încă te mai distrezi. Nu e simplu, dar e pentru sănătatea ta emoţională şi psihică. Specialistii in psihologie ne explica ce e de facut cand ne aflam intr-o relatie nepotrivită.

Atracţia nu este o problemă. Sunt mulţi oameni citiţi, cu simţul umorului, preocupaţi de propria persoană, interesanţi şi chiar atractivi fizic. Dar ce vor, care sunt valorile şi convingerile lor şi, mai ales, care este momentul în care dai peste ei, e cu totul altă mâncare de peşte.

Vorba aceea: „Când găseşti persoana pe care o căutai, nu mai ai nevoie decât să fie momentul potrivit. Dar momentul potrivit poate fi o adevărată capcană.'

Cel mai greu este să renunţăm. Ne place să ne minţim, să visăm cu ochii deschişi, să aşteptăm ca piesele să se aşeze singure, să se alineze astrele şi zodiile să ne fie compatibile.

Vestea proastă este că nimic început prost nu se va termina cu bine. Sau, să spunem că sunt 1% şanse. Îţi pariezi sănătatea emoţională şi psihică când acestea sunt condiţiile?

Să pleci dintr-o ecuaţie în care nevoile şi dorinţele tale sunt într-un fundal îndepărtat este un semn de sănătate. Nu este simplu, evident, dar merită efortul de a-ţi acorda ţie însăţi atenţia şi disponibilitatea pe care cu foarte mare uşurinţă o arăţi celuilalt.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri