HOROSCOPUL VERII 2018: Cu ce surprize vine sezonul estival pentru fiecare zodie


HOROSCOP 2018. Cum va fi anul 2018 pentru fiecare zodie, află ce v-au pregătit astrele.

HOROSCOP 2018 BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ
2018 va fi un an financiar excelent pentru nativul berbec care va avea succes in toate colaborarile financiare astfel ca nici banii nu le va lipsi. Cu toate acestea, este recomandat ca berbecii să îşi cheltuiască cu înţelepciune banii si să pună deoparte si pentru alte investitii. Pentru anul 2018, berbecii vor avea nenumarate sanse de a evolua pe plan profesional, însă este nevoie de putin efort depus si angajament.

DRAGOSTE
Pe plan amoros, Venus în retrograd îi înzestrează pe nativii berbeci cu abilităţi de comunicare excelente, care îi vor face o companie plăcută atât pentru prieteni, cât şi pentru noi cuceriri. Primăvara lui 2018 vine cu poftă de iubire şi dorinţă de oficializare a relaţiei, iar cei singuri şi-ar putea întâlni sufletul pereche, încă din primele luni ale noului an.

SĂNĂTATE
În ceea ce priveşte sănătatea, berbecii nu au de ce se plânge în 2018. Se recomandă prudenţă în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătăţii Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie - 3 mai, 13 august - 6 septembrie, 3 - 23 decembrie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Vica Blochina plânge! Este disperată, pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri