Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018


Iata in ce zodii sunt nascute femeile pe care le vei vedea mereu in compania unor barbati incredibil de aratosi. Ele isi gasesc si marea iubire in 2018.

Leu

Bărbatul cu care iese în lume femeia din zodia Leu trebuie să fie precum e ea: mândru, bine făcut, să arate perfect din cap până-n picioare. E atrasă de bărbaţii a căror privire emană inteligenţă, căci nu va suport alături de ea un bărbat care nu e capabil să poarte o conversaţie, care să o facă de ras atunci când sunt în mijlocul cunoscuţilor. Trebuie să fie şi serios, dar şi vesel în acelaşi timp. Doar cel care ştie să radă e considerat frumos în ochii ei.

Taur

Femeia Taur este destul de orgolioasă şi consideră că partenerul sau o reprezintă în totalitate, este a două ei imagine. Tocmai din acest motiv nu “încurcă” decât cu cei care arată perfect, care au un trup bine sculptat, bine întreţinut. Nu vrea genul de papusel, ci alege mai degrabă bărbaţii care au trăsături masculine bine definite, cu tenul uşor creol şi părul negru, care nu au o frumuseţe prea comună.

Citeste mai multe aici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop AstroCafe 8 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop AstroCafe 7 martie. Doua zodii primesc o veste importanta de la cineva drag

Horoscop AstroCafe 6 martie. Doua zodii au parte de certuri la locul de munca

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 ianuarie 2021! Trei zodii, în pericol, aspecte astrale grele

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri