Horoscopul infidelilor! Ei sunt bărbații care își înșală partenerele fără mustrări de conștiință


Câțiva bărbați ai zodiacului nu pot jura iubire eternă unei singure persoane. Care sunt cele 4 zodii cu care nu trebuie să intri într-o relație.


In articol:

Este adevărat că atunci când avem fluturi în stomac, nu prea mai contează multe aspecte legate de persoana de lângă noi. Atunci când suntem îndrăgostiți, reușim să vedem persoana de lângă noi aproape perfectă.

Care sunt cele 4 zodii cu care nu trebuie să intri niciodată într-o relație de lungă durată?

Berbec

Ai grijă dacă te îndrăgostești de un nativ berbec. Va trebui să-i oferi tot timpul pe care îl ai la dispoziție, dar și toată atenția ta. Berbecul râvnește după ocrotire și îi place să fie răsfățat. Dacă nu reușești să-i satisfaci aceste dorințe, este posibil să rămâi singură și părăsită. Bărbații născuți în această zodie nu așteaptă după nimeni. Dacă nu îi dai ce vrea, va pleca cât ai clipi la următoarea. 

bărbați infidelitate zodiac
cu anumite zodii nu e bine să intri într-o relație de lungă durată[Sursa foto: PixaBay]

Totuși, berbecul nu te va uita. Atunci când se va plictisi, întotdeauna va reveni la femeia pe care a lăsat-o în urmă.

Gemeni

Dacă îți dorești o relație serioasă cu nativul gemeni, mai bine ia-ți gândul! Gemenii vor pleca întotdeauna după o altă femeie, indiferent dacă va lăsa în urmă lacrimi și durere. Pentru ei nu contează iubirea, important este să se distreze și să schimbe în fiecare seară câte o parteneră. Nu îți face prea mari speranțe cu un bărbat din zodia gemeni.

infidelitate bărbați zodiac
unii bărbați au două fețe[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Nativul balanță iubește să fie adorat. Dacă nu este înconjurat de femei, nu vrea altceva. O relație serioasă pentru balanță nu prea există. Va încerca să dea impresia că ești tot ce își dorește, dar atunci când nu vei avea timp să ieși în oraș, nu-i va fi greu să te înlocuiască. Deși te va înșela, atunci când îl vei pune în fața faptului împlinit, nu-i va plăcea să dea explicații.

Săgetător

Cel mai calm dintre toți, bărbatul săgetător știe cum să mintă. Va încerca să te manipuleze și să-și întoarcă minciunile împotriva ta. Îi place să aibă mai multe iubite în același timp, dar cu greu vei descoperi. Totuși, dacă îl vei prinde cu mâța în sac, nu-l acuza, nu va recunoaște niciodată. Încearcă să nu te implici prea tare într-o relație cu un nativ săgetător.

 

 


Citește și:

Horoscopul bărbaților loiali. Ce zodii pot avea căsnicii trainice?

5 zodii altruiste. Isi pun mereu pe primul loc partenerul de viata

SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!

Vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător? Iată ce trebuie să ştii!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri