HOROSCOPUL BANILOR 10-16 DECEMBRIE 2018: Zodiile care atrag banii ca un magnet. Se anunţă prime de Sărbători


HOROSCOPUL BANILOR 10-16 DECEMBRIE 2018: Zodiile care atrag banii ca un magnet. Se anunţă prime de Sărbători

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

BERBEC

Încearcă pe cât posibil să te descurci cu banii pe care îi ai în această săptămână. Nu ai nimic atât de important în plan şi nu se va întâmpla nimic atât de grav încât să te împrumuţi peste tot în jurul tău. Chiar dacă îţi vor veni idei de investiţii, ia în considerare sfaturile celor care ţin la tine.

TAUR

Nu o duci prea bine cu banii, de aceea ai face bine să îţi organizezi mai bine bugetul, în special în weekend. Unii colegi vor profita de situaţia în care te afli pentru a-şi etala bogăţiile, însă aceste tehnici de joasă speţă nu ar trebui să te frustreze. Alege bine oamenii alături de care te înconjori, pentru că ei te pot înălţa sau te pot trage în jos.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 11 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au nevoie de iubire şi tandreţe. Taurii trebuie să ia decizii importante

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

HOROSCOP - Camelia Pătrăşcanu. Marţi, o zi tensionată. Tendinţele astrale ale săptămânii 10-16 decembrie

HOROSCOP 11 decembrie - Profesor Radu Ştefănescu. Nativii din această zodie rezolvă cu succes toate problemele financiare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri