HOROSCOP 11 decembrie - Profesor Radu Ştefănescu. Nativii din această zodie rezolvă cu succes toate problemele financiare


Horoscop 11 decembrie 2018. Profesorul Radu Ştefănescu dezvăluie informaţii relevante pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

BERBEC

La serviciu, ţine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Dacă nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Abordarea sistematica a situaţiei îţi furnizează datele rezolvarii ei. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi profesionale. Nu trebuie să te repezi ! Stai şi cugetă, vorba ardeleanului... Apoi acţionează cu proverbiala ta viteză!

TAUR

Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de apă. Afacerile profesionale pe termen scurt sunt aspectate favorabil.  Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar.Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anexietatea nu este o soluţie, nici o strategie şi nu e constructivă. Evită, la serviciu, persoanele declarat ostile. Nu critica, nu reproşa, sau, şi mai bine, vorbeşte mai puţin! 

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri