CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!


Iată pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Un rezultat favorabil

O situaţie care te preocupă s-a rezolvat deja cu cinste şi dreptate, iar tu şi alte persoane implicate veţi fi mulţumiţi de rezultat. Inteligenţă din ceruri a conceput un plan care depăşeşte imaginaţia umană. S-ar putea să nu vezi soluţia în acest moment dar ai încredere că a fost deja găsită. Eşţi călăuzit să laşi grijile şi mania în seama îngerilor, fiindcă nu trebuie să te împovărezi. Cu cât vei lasă mai multe lucruri în seama lui Dumnezeu, cu atât se va manifestă mai repede rezultatul favorabil.

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE : O problema juridică va fi soluţionată în favoarea ta / Nouă relaţie va fi de lungă durata / Veţi obţine slujba dorită / Banii vor veni / Va avea loc o vindecare.

Rugăciune : Mulţumesc pentru rezultatul minunat în această situaţie, care este perfect şi corect pentru toţi cei implicăţi. Mulţumesc, Arhanghele Mihail, pentru că mi-ai dat încredere şi credinţă

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri