CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!


CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iată pentru MARŢI 11 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Un rezultat favorabil

O situaţie care te preocupă s-a rezolvat deja cu cinste şi dreptate, iar tu şi alte persoane implicate veţi fi mulţumiţi de rezultat. Inteligenţă din ceruri a conceput un plan care depăşeşte imaginaţia umană. S-ar putea să nu vezi soluţia în acest moment dar ai încredere că a fost deja găsită. Eşţi călăuzit să laşi grijile şi mania în seama îngerilor, fiindcă nu trebuie să te împovărezi. Cu cât vei lasă mai multe lucruri în seama lui Dumnezeu, cu atât se va manifestă mai repede rezultatul favorabil.

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE: O problema juridică va fi soluţionată în favoarea ta/ Nouă relaţie va fi de lungă durata/ Veţi obţine slujba dorită/ Banii vor veni/ Va avea loc o vindecare.

Rugăciune: Mulţumesc pentru rezultatul minunat în această situaţie, care este perfect şi corect pentru toţi cei implicăţi. Mulţumesc, Arhanghele Mihail, pentru că mi-ai dat încredere şi credinţă

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP - Camelia Pătrăşcanu. Marţi, o zi tensionată. Tendinţele astrale ale săptămânii 10-16 decembrie

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

HOROSCOP 11 decembrie - Profesor Radu Ştefănescu. Nativii din această zodie rezolvă cu succes toate problemele financiare

COPIII în PERICOL, din cauza unui GEST BANAL: „SĂRUTUL MORŢII” pentru un BEBELUŞ de doar 14 zile

Prognoza meteo: Iarna loveşte cu furie România. Când se anunţă ninsori şi ger năprasnic şi cum va fi până pe 7 ianuarie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri